Konu ile alakalı bir açıklama da ben yapayım. Umut arkadaşımızdan önce hesap bendeydi ve bende başka birinden satın almıstım. Aldıgım arkadaş bana bu hesabı ve mailini verdi ve ben maili değişmedim. Bir süre kullanıp umut beye sattım. Satış esnasında arkadaşa şifreyi ve mail adresini teslim ettim, kendisi de bunu doğrulayacaktır. Hesap satışı yapan her arkadaş sanırım benim yaptığımı yapar, hesap alan kişi de aldığı hesabın tel-mail ve şifresini değişir, sonrada mailin şifresini ve bağlı olduğu telefon ve yedek maili değişir. Ben hesabı sattığımda tüm bu konularda umut beyi bilgilendirdim, konuşma kayıtlarımız bende mevcut ve zaten kendiside yalanlamayacaktır. Üstünden aylar geçti ve suan böyle ismimin geçtiği bir konuyla karşı karşıyayım. Bir hatam yada eksikliğim varsa eleştiriye açıgım ama satılmış ve tüm doneleri teslim edilmiş bir hesabı korumak müşterinin sorumluluğundadır. Sosyal medya uzmanı ve satış yapan arkadaşlar eminim bana hak verecektir. Saygılarımla

GrafikTasarim3d adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmis olsun hocam. nasil oldu oyle. linke falan mi tıkladın yanlışlıkla.

@merkezkac tan @Melvin_Marquee twitter hesabıni satin alacaktim lakin onayı gitmis sanırım onunda.
Hocam o hesabı sattım ve uyarmama rağmen arkadaş kullanıcı adını değişmiş ve onay düşmüştür.