Tabi ki daha doğru bilgi alamadıgım için buraya yazdıgım da daha dogrudur ne yazık ki. Sanırım yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız. 31.12.2018 tarıhınde işten çıkarıldım ben ve tekrar alındım.2019 daki 1 veya 2 aylık tazminatımı alma çabası içinde de değilim zaten istifa ettiğimde.
Tt'nin taşeron firmasındayım. Kimse ne yazık ki şikayette bulunmuyor çünkü bir daha iş bulamama korkusu var biliyorsunuz ulkenın şartlarını işe ihtiyaçları oldugu için ve çalışmak istedikleri için herhangi bir girişimde bulunmuyor. Ben çalışmak istemiyorum çünkü farklı bir işe geçmek istediğim için. Herhangi ıslak bir imzam bulunmuyor hiç bir belgede.
TT'nin Taşeronun da çalışmaktayım
Taşere iseniz sizi ihale bitimi nedeni ile çıkış yapılıp yeniden ihale başlangıcı ile işe alınırsınız. Yasa ile haklarınız koruma altındadır. tazminat ve haklarınız ile alakalı esas olan ilk işe giriş tarihinizdir.
Çalışmak istemiyorsanız şayet ihale başlangıcı ise sözleşmeyi imzalamayın ve geriye dönük iş çıkışı yapabilirler. bu sayede tazminat alabilirsiniz. Tabi iş yerininiz zorluk çıkarmazsa.
ancak yinede muhasebecinize ve sgk müdürlüğüne danışın.