Hocam zaten kendiniz istifa ettiğiniz taktikde hiç bir hak talep edemiyorsunuz diye biliyorum. Ama bilginiz olmadan girdi çıktı yapılması çok tuhaf, bunun için 170i arayarak gerekli yolu izleyebilirsiniz
buraya yazmak yerine şirketin muhasebesine daha doğru değil mi?
ayrıca istifa ettiğiniz zaman zaten birçok hakkınızdan mahrum kalıyorsunuz.
Tabi ki daha doğru bilgi alamadıgım için buraya yazdıgım da daha dogrudur ne yazık ki. Sanırım yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız. 31.12.2018 tarıhınde işten çıkarıldım ben ve tekrar alındım.2019 daki 1 veya 2 aylık tazminatımı alma çabası içinde de değilim zaten istifa ettiğimde.
Hemen bimer cimere şikayet talebinde bulunun. Eğer taşeron firma ile çalışıyorsanız giderek haklarınızı talep edin. Birlik olmanız gerekiyor öncelikle bunu unutmayın. Yoksa tazminatlarınız falan hepsi yanacaktır.
Birde sizden bu konu hakkında imza aldılarmı ?
Tt'nin taşeron firmasındayım. Kimse ne yazık ki şikayette bulunmuyor çünkü bir daha iş bulamama korkusu var biliyorsunuz ulkenın şartlarını işe ihtiyaçları oldugu için ve çalışmak istedikleri için herhangi bir girişimde bulunmuyor. Ben çalışmak istemiyorum çünkü farklı bir işe geçmek istediğim için. Herhangi ıslak bir imzam bulunmuyor hiç bir belgede.
Taşeremi çalışıyorsunuz? Sözleşmelimi ?
İşyeriniz nasıl bir iş yürütüyor?
TT'nin Taşeronun da çalışmaktayım