Mustafaayaz32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Dağınık spoiler kullanımı için özür dilerim fakat bir türlü beceremedim

@Breakupsong; hocam yardımları sayesinde tüm uygulamalar sahte satın almalara karşı korumalıdır.

11.01.2019 itibari ile Google Play Store Spor kategorisindeki en çok hasılat yapan ilk 80 uygulamadan 5 tanesi bize ait

Uygulamaların tamamı sıfırdan, tarafımca yazıldı, diğer satışlara göre fiyatı uygun tutmaya çalışıyorum. Tüm kurulum işlemlerini baştan sonra yapıp size kullanıma hazır bir uygulama veriyorum. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz

***Spoiler göster diyerek ilgili uygulamanın detaylarına bakabilirsiniz.***

Ödeme Yöntemleri
TEB veya İŞ Bankasına Havale / EFT
Kredi kartı ile ödeme (+10 lira komisyon)

MAÇ TAHMİN UYGULAMASI (200 - 250 TL)

2 haftada xx.xxx kazanç ile en çok hasılat yapanlarda milyonluk uygulamaların önünde...
Play Store

Gelir raporu : https://ibb.co/1mdd4jp (1 aylık)

Diğer bir uygulamamız 1 haftadaki kazanç
https://play.google.com/store/apps/d...daacepte&hl=en
Gelir raporu : https://ibb.co/XJ3gLBG

VAKTİ OLMAYANLAR İÇİN ANLATIM VİDEOSU

https://www.youtube.com/watch?v=vmr2Xyr1TUw

Özellikler :

-Tam otomatik maç girişi
- Maç tahminleri ve bilgileri admin tarafından girilir istenilen anda güncellenebilir ve tüm bilgiler anında tüm cihazlara gider.
- Üye kayıt ve giriş sistemi vardır.
- Kullanıcılara ilk üyelikte istenilen miktarda kredi verilebilir.
- Kullanıcıların kredileri sonradan kontrol edilebilir.
- Kullanıcı maç tahminlerini görmek için kredi harcar.
- Hangi maçın kaç kredi istediği admin tarafından belirlenebilir.
- Sadece futbol değil diğer maç türlerini de girebilirsiniz.
- Kullanıcı kredi kazanmak için zorunlu 30 saniye reklam izler ve böylece uygulama sahibi gelir elde eder.
- Admin istediği zaman tüm kullanıcılara bildirim gönderebilir. Yeni veriler girdiğinde haberdar edebilir.
- Admin yaptığı tahmine ne kadar güvendiğini belirten ‘güven’ alanını istediği gibi doldurabilir.
- Maçların tahminleri ve oranları kredi harcanarak açılabilir.

Güncelleme V1.1 (18.07.2018)

Uygulama içi satın alma. (4 seçenek)
Kullanıcılar isterse uygulama içi satın alma yapabilir. Örneğin 20 liraya 100 kredi satın alabilir. Böylece hem kullanıcı reklam izlemek zorunda kalmak hem de uygulama sahibi gelir elde eder.

Güncelleme V1.2 (29.07.2018)

Aylık VIP üyelik (1 aylık) sistemi geldi. Üye olanlar 1 ay boyunca tüm maçlara bakabilir.
Çoklu dil desteği gelmiştir. İngilizce dile sahip cihazlar uygulamayı ingilizce görür.

Güncelleme V1.3 (09.08.2018)
Buton tasarımları değiştirildi (Material Design).
Textfield tasarımları değiştirildi (Material Design).

Güncelleme V1.4 (15.08.2018)
Panel daha kullanışlı hale getirildi.
Kullanıcılar maçı açtıktan sonra uygulama yeniden başlayınca bilgiler kayboluyordu, bu bilgilerin kaydedilmesiyle ilgili geliştirmeler yapıldı.

Güncelleme V1.5 (17.08.2018)
Panel uygulama içinden kontrol edebilinen şeklinde tasarlandı.

Güncelleme V2.0 (18.08.2018)
Süper Lig fikstür özelliği eklendi. Uygulama içi görüntüsü için tıklayabilirsiniz.
Panelden kontrol edilen kayan yazı özelliği eklendi. (reklamlar veya duyurular için) Uygulama içi görüntü için tıklayabilirsiniz.

Güncelleme V3.0 (12.09.2018)
Uygulama artık maçları otomatik olarak çekiyor, maçların güncellenmesi için tek bir tık yeterli
Üstelik maçlar otomatik olarak çekildikten sonra değiştirme, istediğiniz maçları silme gibi işlemler yapabilirsiniz. Gelen bilgilerde oynayanlar, maç saati, maçın tahmini ve maçın kodu bilgileri vardır. Sürekli güncellenir

Güncelleme V4.0 (13.12.2018)
Alternatif tasarım konuya eklendi

Not : Maçlar sunucudan çekildiği için karşı sunucuda oluşacak problemlerde sorumluluk kabul etmiyorum. Diyeceksiniz ki şimdi alırız hemen bozulacak mı? Hayır, bu durum sadece olağan dışı gerçekleşen problemler olursa o zaman geçerlidir. Anlayışınız için teşekkürler

ÖRNEK UYGULAMA (tasarım1) : https://drive.google.com/open?id=1el...HKEEKoeIaO2yBh (apk dosyasıdır play store'da ekli değil)

ÖRNEK UYGULAMA (tasarım2) : https://drive.google.com/open?id=1TE...zmvQV61C0WIvHI (apk dosyasıdır play store'da ekli değil)

***** Satın aldıktan sonra gelen güncellemeleri almak için ek ücret talep edilir. Çünkü baştan kurulum gerekiyor ve güncelleme yapmak için genelde günlerimi harcıyorum.
(yeni satın alan kişilere zaten en güncel sürüm kurulumu yapılır) *****

Uygulama ücretsiz panel üzerinden kontrol edilmektedir.

Uygulama kişi başı 200 - 250 (tasarıma göre) liradan satılacaktır.Developer hesabı olmayan kişiler için apk hazırlanır, istediğiniz zaman yükleme yapabilirsiniz.

Üstelik bu fiyata kaynak kodlar da dahildir!

Reskin ücretsiz yapılır

Tüm sorularınızı iletebilirsiniz. Uygulamadan sonra destek ücretsizdir.

Ortalama teslimat süresi 24 saattir.

Panel için herhangi bir domain veya hosting ücreti yoktur

Uygulama içi reklamlarla gelir elde edebileceğiniz gibi aynı zamanda Google güvencesinde uygulama içi satın alma seçeneklerini de kullanabilirsiniz

Satın alan kişiler için Google Play’e yükleme ve reklam ayarlamaları ücretsiz yapılır.

Uygulama sonrasındaki destekler ücretsizdir fakat yeni özellikler istenirse ek ücret talep edilebilir.

iOS versiyonu yoktur sadece Android platformu içindir.

Ciddi olarak ilgilenenler PM atabilir veya Skype : furkanayaz4 ekleyebilir.

Çok önemli not : Google Play Developer hesabı ücreti ayrıdır. Hesabınız yoksa açmanız gerekir ve ücreti 25 dolardır

TASARIM 1 (200 TL)

TASARIM 2 (250 TL)

TASARIM 3 (250 TL)

---------------------------------------

350 indirmeye ait 17 günlük uygulamanın son hafta gelirleri (en soldakiler günlük gelir en sağkısım ise tıklama sayısıdır. Uygulama dili ingilizcedir.)
Not : Bilgiler uygulamayı satın alan kişiden birebir sağlanmıştır, herhangi bir saldırı veya şikayet almamak için uygulamasının linkini paylaşmak istememektedir.
Satılacak uygulama sıfırdan kurulacaktır bu gelirler sadece kazanç örnekleridir.

@Enverhalici; hocama ait gelir raporları da geldi. Bol kazançlar

SIKÇA SORULAN SORULAR

1- Panel Ücretli mi?

Panel Google tarafından sunulan Firebase'dir herhangi bir hosting veya domain ücreti vermenize gerek yoktur. Yapılan son güncelleme ile panel kullanımı kolaylaştı.

2- Reskin Nedir?

Uygulamadaki buton rengi, arka plan, butonlardaki yazılar, logolar gibi tasarımsal değişikliklerdir.

3- Kredi satın alma sistemi güvenli mi?

Uygulama içi satın alma seçeneği ile ödemeler tamamen Google güvencesi altındadır, üçüncü parti yazılımlar değildir.

4- Uygulama hangi dilde ve programda yazıldı?

Java dili ile Android Stüdyo'da yazılmıştır.

5- Uygulamanın reklamını nasıl yaparım

Adwords üzerinden mobil uygulama reklamlarını tercih edebilirsiniz, örneğin indirme başına 5 kuruş vererek 50 liraya 1000 organik indirme için destek alabilirsiniz. Veya instagram gibi platformları kullanabilirsiniz. Ben reklam konusunda uzman değilim bu söylediğim sadece bi tavsiyedir. Bu yüzden uygulamayı almadan önce bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

6- Her değişiklik için seni bulmamız mı gerekecek?

Kaynak kodları aldıktan sonra tüm kodlar elinizde olacağı için bana her zaman ihtiyacınız olmayacak

KAHVE FALI UYGULAMASI (250 TL)

Merhaba yeni bir projeyle birlikteyiz

Uygulamanın özellikleri:

- Uygulamaya yeni giren kişilere satın alacak kişinin istediği kadar kredi tanımlanır.
-Uygulamada üyelik ve kayıt sistemi vardır. Böylece eski falların bilgileri database üzerinde tutulur.
-Uygulama hergün ziyaret edilirse günde 10 kredi ücretsiz verilir. Kahve falını göndermek için İsim, Yaş ve Cinsiyet gibi bilgiler alınır ve 3 kahve fotoğrafı ile tamamlanan bu bölümden sonra kahve yorumlanmak için bekletilir.
-Fal gönderme ekranında eksik bilgi varsa kullanıcı uyarılır ve tüm bilgilerin eklenmesi istenir.
-Bekleme süresi (ayarlanabilir) 10-15 dakika arasındadır. Panelde tutulan zaman bilgileri ile zamanı geldiğinde fal yorumu kullanıcıya gönderilir.
-Süre tamamlandıktan sonra otomatik olarak daha önceden yazılmış fal listesinden bir fal kullanıcının ekranına düşer. Ekrana düşen bu fal tarih bilgisi ile beraber gelmektedir. Yani kullanıcı eski fallarını da okuyabilir.
-Fal hakkı bitmiş kişiler için uygulama içi satın alma vardır 10-15-30-50 kredi sizin belirlediğiniz fiyata göre satın alınabilir.
-Daha önceden gönderilmiş kahve falının yorumu gelene kadar yeni fal baktırılamaz.
- Yorumlanan fallar kullanııcıların ekranına düşünce, kullanıcıya otomatik bildirim gönderilir.
-Eski fallarına bakan kullanıcı isterse bu ekranı temizleyebilir ve eski fal bilgilerini silebilir.
-Firebase panel üzerinden kullanıcıların kredileri vs manuel olarak değiştirilebilir
-OneSignal entegrasyonu vardır kullanıcıların istatistiklerini hem burdan hem de firebase üzerinden görebilirsiniz. One signal ile bildirim de gönderebilirsiniz.
- Sunucu firebase üzerinde kuruludur
-Uygulamaya isteğe bağlı olarak banner reklam eklenebilir.
- Google Play hesabına kurulum işlemleri benim tarafımdan isterseniz ücretsiz bir şekilde yapılır.
- Satın alacak kişiler için 100 adet kahve falı panele yüklenecektir isterseniz daha sonradan manuel olarak da ekleme yapabilirsiniz.

Güncelleme (14.11.2018):
-Yorumcu seçme özelliği : Nergis abla ve Falcı Fatma eklenmiştir Nergis abla fala bakarsa 20 kredi harcanır ama fallar 5 dakika içinde gelir, Falcı Fatma ise 15 kredi harcar 15 dakika içinde fala bakar.
-Açılış ekranı eklenmiştir.

Güncelleme (14.11.2018):
-Hangi yorumcunun nasıl çalıştığını açıklayan ekran eklenmiştir.

Güncelleme (15.11.2018):
-Ödüllü reklam seçenği ile reklam izleyerek fal hakkı kazanma seçeneği gelmiştir
- İzlenme başı 2 kredi hesaba tanımlanır

Güncelleme (15.01.2019):
Tasarım değişikliği yapıldı

Konu altından fiyat isteyebilirsiniz pm atılacaktır.

Fiyata Kaynak Kodlar Dahildir!

Sistem tamamen otomatik olarak işliyor. Fal talebi geldiğinde 15 dakika içinde yorumu hazırlayıp kullanıcıya gönderiyor ve aynı zamanda bildirim atarak haber veriyor. Yapmanız gereken tek şey (eğer isterseniz) daha fazla fal eklemek olacaktır

Uygulamanın kurulumu ve yüklenmesi ücretsiz olarak yapılır

Link : https://ufile.io/x6r56

Dikkat : Demo panel istemeyiniz çünkü database maile kayıtlı firebase'e kuruluyor. Sistem tamamen otomatik çalışıyor ama manuel ekleme çıkarma yapmak isterseniz firebase database üstünden işlem yapabilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla kahve falı uygulamaları aşırı yüksek fiyattan satılıyor, bunun sebebini bilmiyorum ama ben çok daha uygun fiyattan satış yapmayı düşünüyorum

Merak ettiğiniz soruları konu altından bana istediğiniz gibi sorabilirsiniz. bol kazançlar dilerim

Uygulama içi görseller :

Doğruluk Mu Cesaret Mi Uygulaması (200 TL)

Yeni bir uygulama yazdım bilindiği üzere doğruluk mu cesaret mi oyunu arkadaşlar arasında sık sık oynanır. Ben de bunu uygulama haline getirdim.

Yine başarıyı yakaladık trendlerdeyiz

Özellikler:
- Bildirim Sistemi vardır (onesignal)
- Mail ve Şifre ile giriş yapma seçeneği vardır.
- 3 oyun modu vardır.
- Çocuk modunda çocuklara uygun sorular gelir.
- Parti modunda arkadaşlar arasında oynanabilir sorular vardır
- Ekstrem modu ise yetişkinlere uygun içerikler bulundurur.
- Geçiş ve admob reklamı vardır.
- Reklamları kaldırmak için kullanıcılar uygulama içi satın alma yapabilirler.
- Uygulama kodları fiyata dahildir.
- Uygulamaya soru ekleme çıkarma güncelleme kodlar üzerinden yapılmaktadır kullanıcı oldukça basittir satın alacak kişilere anlatım yapılır.
- Tüm tasarım dosyaları satın alan kişiye verilir kolayca değişim yapabilirsiniz.
- Ektrem mod açılırken yetişkinlere uygun olduğu ile alakalı uyarı vardır
- Uygulama internetsiz de çalışır ama isterseniz internet bağlantısı olmadan uygulamaya giriş yapılmasın özelliği eklenebilir.
- İlk kurulumda her kategori ye 40ar içerik ekleyip teslim edeceğim sonra istediğiniz gibi arttırma yapabilirsiniz. Toplamda 120 içerik ile teslim edilir.
- Oyun oynanırken aynı sorular veya görevler tekrar gelmez fakat kayıtlı olan tüm içerikler biterse sorular yeniden gösterilmeye başlanır.

DEMO : https://ufile.io/am0as

Oyun nasıl oynanır : Doğruluk mu cesaret mi oyununda arkadaşlar bir araya gelir ve şiişe çevirerek veya sırayla birbirlerine doğruluk mu cesaret mi diye sorarlar. Sorulan kişi ikisinden birini seçer. Bu oyunda en büyük problem soru bulmaktır (biz oynarken öyle olurdu ). Uygulamadan oynanan moda göre doğruluk veya cesaret soruları sorulur. Oyunun temel mantığı bu şekildedir

Hocam Selamlar;

İos içinde uygulamanız mevcut mudur ?