Yeni bir uygulama yazdım bilindiği üzere doğruluk mu cesaret mi oyunu arkadaşlar arasında sık sık oynanır. Ben de bunu uygulama haline getirdim.
Yine başarıyı yakaladık trendlerdeyiz
Özellikler:
- Bildirim Sistemi vardır (onesignal)
- Mail ve Şifre ile giriş yapma seçeneği vardır.
- 3 oyun modu vardır.
- Çocuk modunda çocuklara uygun sorular gelir.
- Parti modunda arkadaşlar arasında oynanabilir sorular vardır
- Ekstrem modu ise yetişkinlere uygun içerikler bulundurur.
- Geçiş ve admob reklamı vardır.
- Reklamları kaldırmak için kullanıcılar uygulama içi satın alma yapabilirler.
- Uygulama kodları fiyata dahildir.
- Uygulamaya soru ekleme çıkarma güncelleme kodlar üzerinden yapılmaktadır kullanıcı oldukça basittir satın alacak kişilere anlatım yapılır.
- Tüm tasarım dosyaları satın alan kişiye verilir kolayca değişim yapabilirsiniz.
- Ektrem mod açılırken yetişkinlere uygun olduğu ile alakalı uyarı vardır
- Uygulama internetsiz de çalışır ama isterseniz internet bağlantısı olmadan uygulamaya giriş yapılmasın özelliği eklenebilir.
- İlk kurulumda her kategori ye 40ar içerik ekleyip teslim edeceğim sonra istediğiniz gibi arttırma yapabilirsiniz. Toplamda 120 içerik ile teslim edilir.
- Oyun oynanırken aynı sorular veya görevler tekrar gelmez fakat kayıtlı olan tüm içerikler biterse sorular yeniden gösterilmeye başlanır.
DEMO :
https://ufile.io/am0as
Oyun nasıl oynanır : Doğruluk mu cesaret mi oyununda arkadaşlar bir araya gelir ve şiişe çevirerek veya sırayla birbirlerine doğruluk mu cesaret mi diye sorarlar. Sorulan kişi ikisinden birini seçer. Bu oyunda en büyük problem soru bulmaktır (biz oynarken öyle olurdu

). Uygulamadan oynanan moda göre doğruluk veya cesaret soruları sorulur. Oyunun temel mantığı bu şekildedir