The_Memo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@AhmetKofali; Hocam bende probiyotik almayı düşünüyorumda. Alıp faydasını gördüğünüz bir ürün var mı acaba?
Pınar kefiri burdaki marketlere baktım bulamadım onun yerine Altındağ'ın kefirini 2 lt kadar günde 1 bardak içtim ama onunda pek faydası olmadı

Hocam solgar omega3 sanırım probiyotik içermiyor, bağırsaga vs herhangi bir faydası oluyor mu acaba?
Birde bu tarz ürünleri Eczaneden mi almak gerekiyor yoksa güvenilir site varmıdır
Probiyotik kullanmaya başlayalı 22 gün oldu ve arada bir gün ilacın gelmesini beklediğim için aksatma yaşadım. Her ne kadar ilk günlerde hemen etki etmemiş olsa da son birkaç gündür çok ciddi rahatlama yaşadığımı ve eski şikayetlerimin en az düzeye indiğini söyleyebilirim. Bu arada probiyotik kullanmaya başlayacaksanız size ufak bir tavsiyem olacak. Çok az yabancı kaynakta araştırma yaparken denk gelmiştim, probiyotik ilk kullanımlarda (ilk 3 gün) ishal ve gaz yoğunluğu gibi sıkıntılara sebep olabiliyor. O sebeple kullanıma hafta sonu başlamak daha iyi olacaktır. Ben bu şikayetlerin hiç birini yaşamadım fakat işinizi garantiye almak için size bu uyarıyı yapmak istedim. Olabilecekler konusunda da bilginiz olmalı sonuçta. Bu bahsettiğim olay gözünüzü de korkutmasın, uzun vadeli olarak pozitif etki alacağınızdan emin olabilirsiniz. Her sabah düzenli olarak alan birisi olarak 15-20 günlük süreçte güzel sonuçlar aldığımı da tekrar hatırlatmak istiyorum. Mobilden girdiğim için cümleler biraz kopuk oldu, idare edin.

Kullandığım Ürün;