Bu sektor kontrol altina alinmadikca.. yasalar ve hukuk buna goz yumuyorsa yapacak bir sey yok..
BIR FIRMA DUSUNUN HAKKINDA BU GUN icin 687 tane sikayet var her yere sikayet edilmis .. ve devlet buna goz yumuyorsa sektore guven kalmaz ulkede her gun yeni tosuncuk ciftlik olaylari gundemden dusmez..bu topkte zaten reklam karalama vs yok genel bir degerlendirme var..
@foxmuld3r arkafas bende pro ticaret icin bir sey demedim zaten dun p0kurkenrastgele proticaret modulleri dedim ilk cikan yerden gordugumden alinti alarak yazdim..
"Yerli yazılım firmalarının iş geliştirme için yaptıkları masraflar, ödedikleri vergiler, BT alanında sağladıkları katkı önemli değil" sonucu çıkıyor.
Bu anlayışı çokça görüyoruz. Son derece üzücü ve haksız.
bu bakis aciniza katilmiyorum..
zaten anlatmak istediklerimizide tam anlatamiyoruz gibi..
Bir arabayi alirsiniz tum fonksiyonlari ile calisir ve isinizi gorur..kontagi cevirdikten sonra tekerlek alip takmaya calismazsiniz.. ama siz jantinizi begenmezseniz alir celik jant takarsiniz..
ama istemezseniz aldiginiz bicimde seyahat etmenize engel bir durum yoktur..
bu bedava iste diyerek adaminn eline 4 teker verip yurusun diye parcalarini ayri ayri satmaya kalktiginizda cikacak rakami hele bi dusunun..
iste bazi yazilimlar varki aynen boyle ya dusunun bi eticaret paketi satiyor firma ee bunun sanal postu su kadar email 2 tane 5 istersen su para
dusunun bir odeme alt yapisi olmayan eticaret sitesi dusunebiliyormusunuz..
Demek istedigim sdece suydu ilk mesaji okuyun bu topikte lutfen en iyi ticaret yazilimi gibi bi sey..
bend konuya bu ise soyunurken iyice dikkatli olunmasi ince eleyip sik dokunmasi arastirilmasi konusunda fikrimi soyledim.. BEDAVA ev verecksin ama icinde aldigin her nefese para odeyeceksin..