ankaratesisat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem firma şikayet leri. Hemde insanların memnuniyetlerini paylasacaklari çok güzel bir site olur. Bence güzel. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam.

Sanalgezgin57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ancak domain adı uzun geldi biraz.
Teşekkür ederim hocam. Malesef biraz uzun kalıyor ama yine de bana hoş geliyor. Hayırlısı artık.

WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ilk dikkat çeken domain adının uzun oluşu.
Hangi alanda projelendireceğinizi de yazsaydınız daha sağlıklı fikir beyan edebilirdik.
Ilk bakışta firma şikayetleri sitesi gibi görünüyor fakat bu alanda proje üretmek çok maliyetli olduğu gibi sıkı bir denetleme sistemi kurulması gerekiyor çünkü hukuki olarak çok fazla firmaya yaptırım doğurabiliyor. Ikincisi şuan faaliyette olan en bilinen şikayet sitesinin varlığını bilerek bu sektöre girmek gerçekten bana ürkütücü geliyor. Ciddi bir bütçeyi belki de hiç başarılı olamayacağınız bir alanda heba edebirsiniz. O yuzden iş sadece domainde ve tasarımda bitmiyor çok derinlikli ve komplike bir sektörden bahsediyoruz. Bkz. sikayet .com bu site de malum sitenin bir benzeri olarak çıktı üstelik jenerik 1.sınıf bir isimle ancak bilinen sitenin aldığı etkileşimin binde birini dahi alamıyor.

Size tavsiyem olanı yapmak yerine çok basit bir soru cevap sistemi kurup yazılan sorunlara blog tarzı çözüm bulmak ya da insanları o konu da etkileşime sokabileceğiniz daha basit ama çözüm odaklı projeler üretmeniz.
Teşekkür ederim hocam. Aslında yazılımlarımı satabileceğim ya da yaptığım işleri listeleyebileceğim bir şeyler yapmayı düşünüyordum. Biraz daha düşünüp, bir şeyler deneyeceğim inşallah.