Selamlar
Sosyal medya'da takip ettiğiniz kripto fenomenleri hakkında görüşlerimi paylaşma amacı hakkında bu konuyu açmak istedim, Olur'da günün birinde boğa piyasası gelirse aklınızda bulunsun.

Fenomenlere gelince Araştırmaya ve öğrenmeye sorgulamaya vakti olmayanların kendilerine bir kanaat önderi oluşturmasından başka bir şey değildir. Bu insanlar çoğunlukla sizlerin sırtından para kazanmaya çalışan simsarlar dır. Çoğunluğundan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Eğer araştıracak, öğrenecek veya takip edecek zamanınız yok ise Ahmet, Mehmet girdi diye kesinlikle bu sektöre girmeyin. %95 Rekt olacaksınız.

Sektördeki birçok kripto Fenomeni 12 veya 18 aylık geçmişi olan kişiler çoğunlukla ben XXX coini inceledim gayet iyi bir alt yapısı var, sizlere XXX kazandırabilir gibi konular ile insanların ilgisini çekmeye çalışan simsarlar dır.

Cardano, EOS, Grin, Holo vs.. vs.. gibi Coin/Tokenların Whitepaperı okuyup anlayabilecek ve yorumlayacak Fenomen sayısı Türkiyede 5'i geçmez.

İşin en zor kısmı aslında yorumlama kısmıdır, Çok iyi derecede yazılım bilgisi, Sistem uzmanlığı, Ekonomi ve tecrübe gerektirir. Yazılanların yapılabilirliğini anlamak gerekiyor.

Bunu yapacak sıfatta olan insanlarda inanın Twitterda size sinyal vermez, en azından ben denk gelmedim.

Fenomenler sizin tembelliğimizden beslenen zararlılardan başka bir şey değildir. Siz onlardan aldığınız sinyal veya tüyolar ile para kazandığınızı sanabilirsiniz ama eninde sonunda sizi rekt ederler.

Araştırmadan, sorgulamadan incelemeden herhangi bir coini almamanızı şiddetle tavsiye ederim bunu söyleyen fenomen'de olabilir bir başka biriside.

Birde son zamanlarda E-dilenciler türedi
,
XXX projesini inceleyecem yardımda bulunmak isteyen olursa Wallet adresim.
Hediye yollamak isteyen 10 larca DM alıyorum herkese tek tek cevap vermek zor oluyor işte size Wallet adresim

bu veya gibi türevleri mesaj okursanız engeli basın geçin, bildiğiniz e-dilencilikten başka bir şey değildir.

Kendi araştırmanızı kendiniz yapın, eğer yapamayacaksanız bu sektöre kesinikle girmeyin. Daha güvenli bir yatırım aracı seçin.