evdeki cihazların internetini kapatmanıza gerek yok çok düşük internetiniz yoksa. muhtemelen bir arıza var. arayıp hız yavaşlığı olduğunu söylediniz mi?
Aradım hocam gerekli ayarları yapıyorum lütfen bekleyin dediler. Yaptığını da söylediler, değişen hiçbir şey olmadı.
CS 1.6 Oynuyorsanız, oynadığınız serverlar Türkiye'de mi, eğer öyleyse Speedtest değerlerinden "Ping" değerinizi sorgulayın. Genellikle sorgu ekranında çıkan ping değeri 5-10 arası olmalı. Benim de bu aralar anlık yükseliyor, mobil cihazın bağlı olmasından öte bir şeyler indirmesi tetikliyor. Pingden kurtulmanın sonuçta tek bir yolu var; o da sağlıklı internet bağlantısı. Kablosuz bağlanıyorsanız, kablo kullanmayı ya da kablolarınızı değiştirmeyi bir düşünün. Geçen aylarda kablo masanın altında kaldığı için ezilen ve interneti dakika başına 1 saniye kesilen arkadaşım vardı
1 yıl oluyor taşınalı tüm kabloları yenilemiştim daha önce 10 yıldan fazla olan kabloları kullanıyordum ama son dönemlerde yavaşlık bayağı arttı maalesef.
İnternet şeyim aşağıdaki gibi