constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi kakasını yiyen adamdan bahsediyoruz. Her önüne gelen diploma alınca prof olduğunu sanıyor. Neymiş efendim Kur'an bilimsel gerçeğe aykırıymış.

https://www.youtube.com/watch?v=4WKqg4C6KTs

Halbu ki o ayette dağların bir direk görevi gördüğü, yeryüzünün sarsılmaması için dağların yaratıldığı söyleniyor. Yoksa gidin evinizi dağın yamacına kurun demiyor. Bunu bile araştırıp öğrenmekten aciz adam sırf farklı bir şey söylemek ve popi olmak adına kendince saçmalıyor.

Yarın bir gün organ bağışına ihtiyacı olursa bir dangalak kendisine organ bağışlamak isterse ben inanıyorum ki o organı Celal Şengör kabul etmeyecektir.
Bu video daha önce de izlemiştim. Celal hoca bilgisiyle ordaki adamı kekelettirdi resmen (daha önce din proflarınıda çokça kez kekelettiğini izledim). Bizim milletimiz bilgi sahibi olmadan yorum sahibi oluyor malesef.
Kuran ve bilimle çelişen bir sürü ayet daha mevcuttur. Hadislere zaten hiç girmeyeceğim bile. (Bana hangisi diye sormayın ben bu işin uzmanı değilim zaten.)
Kakasını yeme ile alakalı yaptığı açıklamada bilimsel bir araştırmada yediğini söylemiştir. Tarihte bunun gibi çılgınlık yapan bilim adamları olmasaydı bugün bir sürü icattan mahkum olacaktık.
Hitap tarzı konusunda hemfikiriz daha yumuşatarak konuşabilir. Ama sonuca baktığımızda doğruları konuşuyor.
Bazı insanlar çağının ötesinde yaşar. Celal hocanın anlattıklarını eğer yaşarda görürsek 30-50 sene sonra tekrar dinlediğimizde heee bu adam ne doğru konuşuyor diyeceğiz.