https://www.youtube.com/watch?v=ZoRI2mmGyl0

İster bilim ister ilim ister süper zeka isterse deha olsun Allah'ın yarattığı bir kul ve bu kişi yaratanına karşı çıkıyor ve sorguluyorsa ona sadece acırım. Bakın arkadaşlar ataist vardır ataist vardır bu adam ne dediğini bilmiyor yaşlandıkça iyice saçmalamaya başladı..

Hz Ebubekir'in şöyle bir nasihatı vardır. "3 günlük ömre aldanıp'da, yarın Allah'ın huzurunda mahcup olmayın".

Doan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir bilim insanı TÜRK değil ise hristiyan, ateist, musevi vb. olabiliyor sıkıntı yok çünkü sonuçta TÜRK değil..

Ama gel gelelim TÜRK ancak Müslüman değil ise ver yansın... Ne gavurluğu kalıyor ne insanlığı..

Arkadaşlar din insanın kendi kendine yaşadığı bir olgudur. Kimse seninle, benimle, onunla, bununla aynı dini paylaşma zorunda değil ki; mensubu olduğum İslamiyet dini buna en güzel örnekleri barındırıyor. Dinde zorlama yok..

Celal ŞENGÖR gibi şu ülkede 100 tane daha adam olsa inan bana İslamiyet daha düzgün, daha doğru ve daha rahat yaşanırdı..

Türkiye'de adamın ateistliğini veya hayata bakış açısını eleştirenlerin %99'u bu adamın bildiği kadar bilmiyor islamiyeti..

Sen şakamısın ?

Celal ŞENGÖR gibi şu ülkede 100 tane daha adam olsa inan bana İslamiyet daha düzgün, daha doğru ve daha rahat yaşanırdı..

Bence senin psikoloğa görünmen lazım Ataist birisi ve Kendini kaybetmiş birileri olsa ülke daha çok islamiyeti daha düzgün yaşayacak öylemi Cüzdanımı kaybettim moralim bozuktu şuan gülerek teselli buluyorum

Abicim Doğru olanın zor Yanlış olanın kolay olduğu gerçeği her alanda geçerlidir. Bu adamın tipine bakarak cevabı bulabilirsin.