foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paytr sanal pos entegrasyonunu ücretsiz sunmuyor. Modülü ücretsiz veriyor, her işleminizde komisyonu alıyor.

Yukarıda Promist cevap vermiş ama ben işin aslını söyleyeyim size:

"Fahiş fiyat" yok. Yanlış algı var. Bir kullanıcı da ne kadar modül varsa toplayıp alt alta yazmış. Toplam tutarı bu demiş. Hiç rakip karşılaştırması yok. Hizmet karşılaştırması da yok. Tümüyle yanlış varsayımlar.

Bu genel düşünceye bakınca soğanı dahi neden ithal ettiğimiz daha net anlaşılıyor. Ben themeforest üzerinde de çalışıyorum. Ancak yerli bir alternatifi varsa çözümü burada arıyorum. Magento üzerine de geçmişte hayli deneyimim oldu.

Tabi ki ben aptal olduğum için yerli yazılım üzerine çözüm ortaklığı ve geliştirme yapıyorum. Halbuki her şeyin en ucuzuna aynı zamanda en kalitelisine talip ve kadir olan genç arkadaşlarımızın hatrına yurtdışı yazılımları palazlandırmam gerekirdi. Keşke freelance olarak çalışsaydım. Gelir vergisi ve bilimum eski Türkçe'den kalma tuhaf isimli vergileri vermeseydim. Yerli yazılım? Canı cehenneme.

Beyler, ben size açık konuşayım. Düzgün grafiker bulamıyorum. Hem çizip hem kodlamam pek mümkün olmuyor. Deneyim kazanmış ya da deneyimi gerçekten arzulayan grafiker bulamıyorum. Eski çalışma arkadaşlarımdan rica ile grafik tasarım desteği alabiliyorum. Aksi halde işleri yetiştirmem mümkün olmuyor.

Bu ortamda sizler sadece kendinizi düşünür, ortak bir paydada hareket etmeye çalışmazsanız 10 sene sonra işler fecaat olacak. 90'lara geri döneceksiniz. Gerçekten deneyim elde eden, kendini geliştiren, yerli yazılım üretip istihdam, eğitim sağlayan insanlar piyasadan çekilecek, belki yurt dışına çıkacak veya oraya çalışacak.

Bu sakat fikri durumdan çıkar mısınız bilmiyorum. Sadece kendinize de yazık etmiyorsunuz. İyi çabaların gelişmesine ket vuruyorsunuz. Benim diyeceklerim bu kadar. Tekrar herhangi bir cevap yazmak istemiyorum. Hala bunları tartışıyor olmamız bile üzücü.
entegrasyondan kastım işlemin bütününden bahsetmiştim, fahiş kelimesinin üstünde bu kadar durmaya da gerek yok hocam modül fiyatları bana çok fazla geldi hepsi bu.
Kesinlikle proticareti lekeleme gibi bir derdim yok alanlarında hizmet kalitesi olarak iyi olduğunu yapılan yorumlardan da anlayabiliyoruz.