pro yicaret iyi olmasina iyide modul entegrasyon dedinmi 3 unu 5 ini toplasan 2. el araba fiyati gibi
Banka Sanal Pos Ödeme Sistemi 750,00 TL
Canlı Destek Modülü 75,00 TL
Copyright Etiketi Kaldırma Lisansı 750,00 TL (acikkaynak bedava yazilim sozde)
PayTR Sanal Pos Ödeme Sistemi 750,00 TL
aha 4 tanesi opencartta bir cogu bedava bunlarin ki onemli olan eklentiler yok
elestiren elestirsin ama dikkat etmek lazim..
birde bakin bakalim proticaret n11 fatura yazdirma gg hb gibi modu; eklentilerine
yani o iyidir bu kotudur demiyorum sadece iyi dusunup her yonuyle degerlendirmek lazim..
bu arada XML veren firmalari iyi bulmak lazim XML yamyamlari tedarikci dirmalardan cok
HELE bi xml bayiligi dagitan var 6-7 tane site kurmus farkli sanirsin icerik ayni her biri icin xml hizmeti ucretli diyor hepsindan ayri ayri 500-750 para topluyor neticede oda baska yerden tedarik ediyor..
bir iki tanesi var toptanci gibi site acmis kendi sitesinde parakende sattigi fiyattan fazlasini xml ile sana veriyor.. ayni olatformda pazaryerlerinde satisi var iki saf musteriye sattin sattin yoksa isin berbat.. e ticareti dusunurken iyi olcup bicmek gerekiyor kisacasi..
bakin inceleyin ayni urun hb da mesela 100 liraya satilan urun sana toptan verdigini soyleyen xml bayisi 10 liradan satiyor,,
Proticaret hazır sistemler arasında en iyisi gibi görünüyor fakat inceledim de bazı sistemler de ücretsiz olan modüller burada fahiş fiyata veriliyor işine gelirse mantığı da var sanki biraz. En basit haliyle PayTR sana entegrasyonu ücretsiz sunarken yazılım firman ben 750₺ eklerim diyor komik gerçekten :/
Misafir;
@atlantis; ,
@foxmuld3r; proticarete alternatif farklı bir hazır sistem öneriniz var mıdır?
Teşekkürler.