YJMalmsteen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğiniz haber sayfasından sıralıyorum öyleyse;

"Organlarım bir dangalağa gidecekse, onun yerine bütün insanlığa faydalı olacak bir işe gitmesini tercih ederim''

Bedenlerimiz için: "Kullanın, yedek parça"

"Mezara gömülmeyi doğru bulmuyorum. Mesela annem öleli kaç sene oldu. Gitmedim bir daha. Niye gideyim, ne var orada yahu karbondan başka? Toprak ve karbon…"

Bunlara.
Hocam sen aslında yaşama inanmıyorsun ki. Ne ölümü ne yaşamı. Yaşadığını bana ispatla desem mesela nasıl cevaplarsın.

Celal Şengör yaptığı açıklamalardan kendi kendisine hakaret eden bir insan olduğunu anladım. Adama ben hakaret etmiyorum küçük görmüyorum aksine kendi değerini bilmeyerek inkar ederek kendisi bunu yapıyor zaten.

Ona ben ondan daha çok değer veriyorum desem ne anlayacaksın zerre bir şey anlamazsın. Ben yaşama değer veriyorum zaten başka değer verecek bir şey yoktur. Kendisi ise ölü-diri diye ayırıyor ve dolayısıyla çelişkiye düşmesi de doğal. Dolayısıyla da senin de katıldığın bir şey yoktur. Katılıyorum demen olmayan şeye katıldığını söylemekle aynı kapıya çıkar.

Ben yaşıyorum demekten başka senin elinde bir şeyin bir bilgin yoktur. Özgürlüğü eylemlere bağlıyorsunuz şarkı dinlerim, internete girerim sohbet ederim, spor yaparım bunların hiç birinin özgürlükle alakası bulunmuyor. Hatta özgürlüğü bu gibi faaliyetler olarak gördüğünüz için size engel teşkil edebilir.

Celal Şengör çok bilgili bir insan olduğu için size göre değerliyse benim bilgisayarımın hafızası daha çok bilgiyi barındırabilir. Yok bilgiyi işleme kabiliyeti diyorsan onu da ileride yapacağız kuantum bilgisayarlar 1000 Celal hocaya bedel olacak o zaman değerli olan kuantum bilgisayarına saygı duyacak mısınız. Kelime oyunu yapmıyorum ne yazıyorsam anlaşılır şekilde anlatmaya çalışıyorum.

Celal hoca değersizdir demesem de aynı kapıya çıktı ve kızanlar oldu. Bu sizin elinizde olan bir şey değil. İsteyerek kızmadınız kimse dur ben sinirleneyim demez. Ben size istediğimi yaptırdım ve siz özgürlükten çok uzaksınız. Düşünce biçiminiz davranışlarınız konuşmanız eylemleriniz hepsi içgüdüsel insan gibi görünen hayvanlarız ama siz hayvanın ne olduğunu bilmeden bazen evrim teorilerinde bunu iştahla söylüyorsunuz. Oysaki gerçekten hayvanın ne olduğunu bilseydiniz o zaman insan olmanın ne olduğunu yaşamın ne olduğunu mükemmelliğin ne olduğunu bilir ve insanlarda kusur arayarak aşağılamaya çalışmazdınız.

İki kişinin bildiği sır değildir. Ben sana sırrı açıklayamam çünkü bu öyle bir sır ki açıklanamaz ve iki kişi asla bilemez. Sırrı yazarsam ki zaten yazmış oldum mantığınla anlayamazsın. O halde bunu niye yazıyorum sırrı sen de biliyorsan artık farkına varmalısın. Bilmiyorsan anlayamazsın. Sizin içinizde iş çeviririm ruhunuz duymaz. Bildiğini mi sanıyorsun eğer bilseydin konuşmamıza gerek kalmazdı. Konuşmamıza gerek var mı?