Sosyal medyanın sevmediğim bir tek şey varsa o da budur !

Bir insanın yaptığı tüm emekler ve tüm bu süreçler yapılan tek bir olayla göz ardı edilebiliyor ! Saçmalık ! Bugün gerçek hayatta hangimiz hata yapmadı ? Hangimizin çevresindeki insanlar hata yapmadı ? Sırf bu hatalar yüzünden birini tamamen silmek veya linç uygulamak ne kadar doğru! Bana göre Celal Şengör'ün bu dediği hata bile değil. Bugün sevdiğimiz bir insanın her dediğine katılıyor muyuz ? Tabiki de hayır ! E bu olay sevmemize engel mi ? Yine hayır ! Eeee, o zaman sadece aynı fikirde olmamış oluyoruz ve bu da çok normal değil mi ?

Şimdi bu konuda Celal Bey bir kesimle aynı fikirde olmadı diye bunu yargılamak ne kadar doğru ? Doğru ya da yanlış demiyorum çünkü bu bir görüş ve ben aynı fikir de değilim ! Bu kadar ! Bu kadar ya ! Bir cümle söylemek bu kadar mı zor ? '' Ben aynı görüşte değilim. '' demek bu kadar zor oldu bu ülkede !

Zaman ilerledikçe saygısızlaşıyoruz ! Bugün gerçek hayatta yapamadıkları şeyleri sanal ortamda yaptığında kendini özür sanan zihniyetler yüzünden bu haldeyiz aslında olay bu kadar basit değil ! Olay çok derin !