Kadir mısırlıoğlu hakkında düşüncen nedir konu sahibi arkadaş samimi cevaplarmısın ?
Kardeş ben adam hakkındaki düşüncemi mi paylaştım nedir bu aceleyle konuya ön yargılı cevap yazma durumları.
Aba altından değnek gösterme gibi bir amacım yoktur felsefe amaçlı açtım konuyu. Neymiş değersiz demişim velev ki öyle dedim ne bu celallenme adamın avukatı mısınız hani düşünce özgürlüğü.
Sakin kalarak yine yazabilirsiniz anlatabiliyor muyum gerek yok böyle şeylere zaten aldırmam da istediğinizi yazarsınız ancak sakince tartışırsak yazılanları daha doğru şekilde yorumlayabiliriz. Ben karmaşıklık çıkmaması için cevap yazmaya yetişeyim derken istediğimi anlatamıyorum.
Yok be şaka yapıyorum ben çoktan anlattım da bilmiyorum nedense anlamıyorsunuz konu çoktan kapandı sizi burada tutmak için yazıyorum ön yargınız bir çeliğin ki kadar dirençli. Aman adama zeval gelmesin adam çok üstün biri diyeceğinize az düşünün de siz de öyle olun ama daha düşünmekten korkarsanız hele ki başkasının düşüncelerinden korkarsanız sizden korkarım. Düşünce bu yahu düşünce. Bana söylediğiniz her sözü aslında kendinize söylediğinizi anlamalısınız.