Bu konu deji dediğiniz ürünün viral reklamı mı çözemedim

sanki bilinçli açılıp bazı üyeler tarafından yorum yapılmış gibi
Yoksa gerçekten bir farkı mı var diğer satılan bataryalardan.
Bende 50 liraya almıştım gayet iyiydi batarya bir sıkıntı yaşamadım sarj süresinde orjinaliyle aynıydı
deji dediğiniz ürün 90-100 küsüre satıyor
İlahi hocam sizde
Kullandığınız ürün Deji marka mıydı ? Ben bugün akşama doğru Baburtech diye bir firmadan sözde %100 orjinal diye batarya aldım fakat, şikayetvar.com'da müşterilerin şikayetlerini okuyunca biraz pişman oldum diyebilirim. Dünden beri araştırıyorum ve anladığım kadarıyla sanırım piyasada %100 orjinal Apple bataryası yok. Bizim şu batarya bir gelsinde bakacaz artık orjinal mi, değil mi diye.
Yetkili servis fiyatı 319 TL zaten hocam, sayfanın aşağısına indiğinizde görebilirsiniz. Bataryanın orjinalini ben uzun araştırmalarım sonucu bulamadım birebir dış etiketinin aynısı yapıyorlar fakat performans aynısı değil.
Size tavsiyem 100 TL o dediğiniz bataryayı alacağınıza 319 TL'ye taktırın kafanız ağrımasın garantili şekilde kullanın.
https://support.apple.com/tr-tr/ipho...ervice/pricing
Hocam bir bataryaya o kadar para vermek gerçekten can sıkıcı bir durum. Batarya değiştirmeyi öğrendikten sonra kaliteli batarya arayışında olup, gerektiği zamanlarda en uygun şekilde kendim değiştirmeyi tercih ediyorum