Website @MaviStar; isimli arkadaşa satılmıştır.

Merhabalar paraya sıkıştığım için aylardır emek verdiğim sitemi satışa çıkartıyorum. Sitenin herhangi bir yerde banı yoktur. Bu site ile adsense onay aldım ve pin onaylaması yaptım o konuda çok sağlamdır.
208 adet yazı girilmiştir hepsi ingilizce web sitenin ana kullanıcı kitlesi abd üzerinden planlandı. Bütün iç seo işlemlerini yaptım moz raporunu konuya bırakıyorum.
Siteye yeterli ilgiyi gösteremiyorum mobil işler ile uğraşmaktan alacak arkadaş her gün 1 adet düzgün içerik girdiği takdirde kazanç sağlayacaktır.

Alıntı
Aktif bir twitter sayfası bulunmaktadır tamamen organik el ile kastığım 2k takipçisi bulunan hesabı da yanında veriyorum.
Bütün yeni postları otomatik olarak resim ile birlikte paylaşıyor bir eklenti hiç sıkıntısız buradan da hit çekebilirsiniz.
https://twitter.com/sourceprojects
Benim düşünceme göre sadece domain için bile satın alınabileceğini düşünüyorum open source projects kelimesi bütün dünyada global olarak programlama üzerine çalışanların ilgi duyduğu bir kelimedir.

Site adresi (opensourceprojects [.] org)
Site için istenen fiyat : 750 TL (ciddi alıcılar pm atabilir)
Sitenin aylık getirisi: Konu altında Ekran görüntüsü bırakıyorum bütün raporu
Sitenin açılış tarihi:20 Mayıs 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Açık kaynak kod paylaşım sitesi
Günlük hit sayısı: Konu altında ekran görüntüsü bırakıyorum detaylı olarak.
Ziyaretçi kaynağı: %95 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 20.00 DA - 27.00 PA
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile satılmaktadır.
Hosting dahil midir: Hosting dahil veridyen üzerinde barınıyor
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Analytics son 7 gün;

Adsense tüm zamanlar;

Moz Rapor;

DA / PA Değerleri;