dandanakan01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hosting firmasında geriye dönük 1 haftalık yedek vardır mutlaka iletişime geçip yedek yüklemelerini talep edin geçmiş olsun
Konuştum 2 gün öncesine ait yedekler alınmış, ama siparişler bakiyeler önemli benim için onları kurtarmam gerekiyor, çok teşekkürler.

etapsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakiyeler vs db de değilmi host dosyaları bağlamaz db yi
Database verilerini alsam hosting firması 2 gün öncesine ait yedekleri yüklese sorun olmaz o zaman değil mi hocam?

MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce kurduğunuz wp smm panelin olduğu db ile karıştıysa cpanele girin oradan phpmyadmin girin ve ilgili dbyi seçin. WP tabloları wp_ şeklinde başlar kurarken değiştirmediyseniz. O tabloların tamamını silin.
smmpanelde sanıyorum bakiye bilgileri dbde tutuluyordur. O yüzden aldığınız ftp yedeklerini public_html/ içerisinde cgi klasörü hariç her şeyi sildikten sonra oraya atın. Sorununuz düzelecektir.
wp_ hiçbir şekilde bulamadım zaten yüklediğim gibi geri silmiştim, ondan silinmiş olabilir. public_html/cgi hariç her şeyi silsem yedeklerimi oraya atsam düzelir yani anladığım kadarıyla? Çok teşekkürler hocam.

yahyagokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mevcut db nizin yedeğini alın wp yüklerken aynı db ye yukleme yaptıysanız bile wp tablolarını bulup elle silersiniz, ftp dizininide yedeğinizden geri getirin herhangi bir veri kaybı olmaz
Çok teşekkürler hocam.

Djstation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kayitlar sql de bariniyordur muhtemelen sen sadece ftp yedegini iste kendin yukle ftp ye
Çok teşekkürler hocam.