NANOTEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemin bu haliyle hiç başvurmadım daha,
red aldığım zamanlar eski hali ssl bile kurulu değildi

adsense hakkında fazla bilgim yoktu, araştırınca benim eski site onların tüm kuralarına karşıydı

bende siteyi hem ona uygun hemde işime uygun hale getirdim ve arşivimi herkese açtım, arşivim sürekli siliniyor yada takip edemiyordum
bu tasarımı yani bu scriptimi sıfırdan yazdım herşeyini, daha tamamlayamadım boş zamanalrımda eksiklerini gideriyorum
daha çok eksiği var bana göre , yazılımsal olarak

sizin gibi bu konuda tecrübeli hocalaarımada danışıyorum , sitemin bu hali bu içeriği ile onay alırmıyım bu haliyle hiç başvurmadım eksiklerimi giderip 300+ konu girince başvuracağım

sektörü dar olabilir bu tarz sitenin, yani sadece yazılım olmuyacak , yazılım olsa bile domain,hosting, tasarım v.s. satan bir çok firma var r10 gibi sitelerde reklamlarını çok görüyorum
yani kod içeriği olupta reklamları olanlar var

büyük kitleler olmuyacak ama kaliteli ve hedef kitleye odaklı bir site olacak inşallah

bir diğer sorunum
benim organik hit sayacım atıgım görseldeki gibi 100+ ip tutmuş ama google analitk 15-20 diyor

hangisi doğru söylüyor anlamadım , db baktım tüm ip leri tek tek kontrol etim hepsi farklı

bu arada hit oranım böyle azken başvurursam onay alma ihtimalim nedir ?
ortalama hit : 40-50 diyelim...
Hit sayısının adsense onayı ile alakası yok sıfır hitli siteyle de onay aldım, siten analiytics de ekli değilse google senin sitene kaç kişinin girdiğini nerden bilecek?

Siten hazır olunca başvur dene bakalım inşallah onay alır