Bu konuda bilginiz var mı hocam?
Türkçe teknoloji sitesindeki bazı ürün açıklaması içeren makaleleri ingilizceye çevirip Ingilizce siteme eklemek istiyorum. Metni başka bir dile çevirmem durumunda telif hakkı ortadan kalkar mı? Türkçe sitenin sahibi, kendi sitesindeki makalelerin ingilizceye çevrilmiş halini barındıran siteyi görmesi durumunda şikayetçi olabilir mi, şikayet hakkı ya da herhangi bir hak talep etme durumu olabilir mi?
Dil değiştirmiş oluyorsun hak talep edemez diye düşünüyorum ama bu konuda kesin bişey söyleyemem.
Onaylamak için önerdiğiniz yöntemler, temalar var mıdır ?
Bu yöntemin satışını yapıyorum bu yüzden soruna burada cevap veremem
manuel spam hakkında bilginiz var mı acaba
Var, spamdan çıkmak istiyorsanız sitenizin içeriklerini şuan ki alanınızdan tamamen farklı bir alanla değiştirin, tüm indexlerinizi silin, sonra manuel spamın kalkması için incelemeye gönderin ama açıklamayı iyi yapın, durumu düzelttim, benim sitem spama neden olan siteden farklı bir alanda hizmet vermektedir vs. diye açıklayın.
Adsense panelinden optimizasyon ayarları nelerdir? Reklam engelleme, reklam kanalları düzenleme vs..
Birde bazı sitelerde kendi reklamlarını görüyorum. Bir reklamın hangi sitede çıkabileceği ayarlanabilen bişey midir?
Google'da bu konularda bilgili arkadaşlar videolu anlatımlar yapmışlar onlar daha faydalı olacaktır.
Bakınız
Manuel yerleşimmi yoksa otomatik reklamlarmı ?
Manuel tabi ki