CanKzlsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acelem yok hocam bilgilendirme için teşekkür ederim, geri dönüşünüz bekliyorum.
Hocam batarya siparişi verdim. Aparatlarıda forumdan bir arkadaş gönderecek

Batarya alınan yer tıkla (Ürünün orjinal Apple ürünü olduğunu garanti ediyor firma, geldiği zaman seri numarasıyla kontrol sağlayın eğer orjinal değilse geri iade edin dediler)

Gelişmeleri buraya eklerim hocam

Ekleme: Bu ​tamir setini 17 TL'ye sipariş verdim gelince yeterli olup olmadığını da eklerim

webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam başımdan geçen bir anıyı yaziyim size. 6s telefonum var garantisi yeni bitmisti. beşiktaş kvk yetkili servise gittim batarya değişimi icin 220 tl ydi yakın zamanda. batarya değişiminde telefon açılmamış apple yetkşli serviste telefon çöp olmuş. bundan ötürü yetkili serviste yaptırdıgım icin sıfır telefon verdiler bana değişim cihazı. apple yetkili bayide bişle uzman ellerde sorun verebilen birşeyse batarya değişimi deneyipte cihazınızdan olmayın derim. yine tabiki karar sizin başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim.
Hocam youtube de videosu var. Görünüşte basit tabi ama yinede risk aldığımın farkındayım. Bir şey olursa sağlık olsun. Olmazsa değiştirmeyi öğrenmiş olurum en azından. Bataryalar sürekli bozulan parçalar ve servise o kadar para bayılmak istemiyorum. Çarşıdan bir telefoncuya değiştirtsem bile aynı riski alacağımdan, kendim değiştirmeyi tercih ediyorum. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim

brskzlky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deji nin kendi sitesinden bataryayı uyguna alıp eliniz yatkınsa kendiniz değiştirin hocam. tavsiye ederim bataryaları çok sağlam ve kaliteli
Hocam bir çok olumlu yorum okudum ama bir o kadar da olumsuz yorum var. Yinede 5S için Deji marka batarya alıp denemeyi planlıyorum. 6S için orjinal batarya siparişi verdim