Şimdi kardeşim bu hafta 14 bilen 648 tl alıyor normalde ama 15 işte örneğin 1-0 oynadın 2 bitti kaçırdın diyelim 648 tl 2 katı falan para alabilirsin.O nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.Geçen hafta 15 bilen bir arkadaş vardı 43 alması lazımdı 65bin aldı o 43bin tl içerisinde 14 bildiği için 13 bildiğin 12 vs onuda katıyorlar.Nasıl hesaplandığı bende bilmiyorum garip bir hesaplaması var.
Loto şans topu on numara iddaa çok az oynarım yada hiç oynamam ama Spor toto kesinlikle her hafta 300-400 tl oynarım.En sevdiğim oyundur bu hafta 12 tutturdum Fenerbahçe maçında 0-2 kaybettim wolsburg beşiktaş kaybettim 12 10 tl falan aldım.
Ondan önceki hafta 2 13 bildim 12 bilmiştim 300 küsür aldım.
Ama şunu diye bilirim hocam Spor toto iyi para kazanmak istiyorsanız.Her hafta bakıcaksınız en fazla hangi maça oynamış örneğin trabzon ankaragücü maçı %90 Trabzon oynanmış bu maçta 2 biterse %4 oynamış olucak.Yani 15 tutturan bu hafta tutturması çok az ihtimal örnek olarak yazdım tahmin olarak değil.Trabzonsporluyum rahat fark olur (: 1 banko Spor toto o ayrı (: demek istediğim oynama yüzdesi yüksek takımlarda sürpriz çıkması lazım sende o sürpriz oynaman lazım.
Spor toto tüm maçların favorisi gelse 15 e alırsın 100 tl hatta geçmişte daha düşük ikramiyeler oldu.O yüzden Her hafta sürpriz bilmek zorundasınız.Spor toto bu ay içerisinde 14 170bin tl ne veriyordu 240 bin tl verdiğide oldu 14bin tl 13 bilen 20bin tl 12 bilen 2000 küsür verdi.O yüzden ne kadar sürpriz bilirseniz 15 tutturmasanız bile iyi para alırsınız.Bende her hafta öle oynarım.
Bu hafta Münih %80 Trabzon %90 Manu %81 Dortmund %79 Atletico %75 City %77 Malatya %74 Başakşehir %75 bu maçlara hepsini oynadınız.8 maçta favori diğer maçlar zaten %66 ve daha düşük oynanma yüzdeleri var onlara sürpriz çıksa bile 15 çok yüksek paralar alamassanız.
Tahmin gelirsek nacizane onuda yazayım.2.yarılar takımlar şampiyonluğa oynuyor büyük takımlar zor puan kaybediyor.Özellikle 2 takım falan şampiyonluğu oynuyorsa lig bitimine kadar zor puan kaybederler.Dortmund Münih Başakşehir Galatasay City Livirpool gibi sürekli kazanırlar.
Bu hafta bence 15 tutturan çok yüksek para alamayacak.Çok sürpriz çıkacağını zannetmiyorum.Favorilerin kazanacağı hafta olucak.
Bu hafta Beşiktaş %69 oynadı ben sürpriz çıkacağını tahmin ediyorum.Quresma gitmesi takımı çok etkilyecek sürekli ortalarla oynayan bir takım beşiktaş sarsıntısı geçirecek bence Kasımpaşa maçından sürpriz bekliyorum %66 oynandı.Y.Malatyaspor - Kayserispor maçında Malatya %74 oynandı bu maç bu kadar favori değil sürpriz çıkabilir.Roma %60 oynanmış Milan karşısında bu kadar favori değil Roma bence
Belki %75 atletico beraberlik çıkar oda belki çıkar.
Bu hafta Trabzon-Başakşehir-Manu-City-Münih-Dortmund bu 6 maçta en fazla 1 sürpriz çıkar geri kalan takımlar kazanırlar.Ayrıca Galatasaray kazanır.
15 bilen tahminim 14-20 bin tl arası miktar alabilir bu hafta