Verigom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşimiz işini gerçekten çok güzel ve dürüst bir şekilde yapıyor.1 Adet Marka Tescili için çalıştık,sürekli ilgilendi hiç geciktirmedi.Herkese tavsiye ederim.

Databey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/wordpress/1765962-temada-ne-yapsam-degisiklik-olmuyor.html

linkli konuma gecenin bu saatinde uzaktan bağlanıp bıkmadan yardım edip sorunu çözen @WebxGroup; 'a ne kadar teşekkür etsem azdır eline koluna sağlık gerçekten çok sağol

Grapya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu yapıldı. Aynı gün belgeleri aldım, teşekkürler.

bozalic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
skype üzerinden görüşüyorum. ilgili ve yardımcı olmak için dinleyen bir firma. inşallah bi marka tescili olacak kendileri ile...

erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet marka tescili yaptırıldı, sorunsuz işlem.

Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alınmıştır

jupika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu yaptırıldı. Muhammet bey ilgili bir arkadaş

Bruuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil işlemleri yapıldı. Ertesi gün domaini aldım.

IWS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitesinde online başvuru yaptım. Hadi hayırlı olsun

IWS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil Hizmeti Alındı Teşekkürler.

Math adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tescil işlemleri başlatıldı. Teşekkürler.

EnsarGunel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuruda bulundum, teşekkür ederim herşey için

katran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir marka tescil işlem yapılmıştır arkadaş sağolsun çok ilgili bir arkadaş gerekli tüm bilgileri veriyor çok araştırmıştım ellerine saglık. 2 markam daha var bekliyorum.

Hover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni firmamızın marka tescili için başkasına gitmediğim için hiç pişman değilim, danışmanlık aldım kendisinden riskli olan markamızı bile tescil ettirmemiz için elinden geleni yaptı ve tescil belgemizi aldık

Bu konuda Muhammed abi ye çok teşekkür ederim. Temiz ve sorunsuz bir süreç atlattık bundan sonraki tüm markaları kendisine vereceğimden hiç şüphesi olmasın.

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili konusunda bir çok bilgi aldım kendisi ile alışverişimiz oldu. teşekkür ederim hocam

Hover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden bir dost,bir abim diye söylemiyorum.Kendisine 2. kez markamı emanet ettim,cidden sonuna kadar aldığı ücretin hakkını veren birisi.Markayı alabilmek adına elinden gelen herşeyi yapıyor,paranızı riske atmamak için marka araştırmasını profesyonel bir şekilde yapıyor diyebilirim.Eline emeğine sağlık WebX !

TRs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili konusunda kendileri ile çalıştık ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme yapıldı 42 sınıf için tşk edeirm

mgtdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa Teşekkür ederim 3 Adet com.tr alan adı işlemi yapıldı yarın Ödeme paneli açılıp ödemesi yapılacaktır. Arkadaşı tavsiye ederim

Perminet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil Yapılmıştır Teşekkürler.

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahıs adına marka tescili sürecine başladık. Umarım onay alırız ve projeler yeşillenir

TanerG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirketimiz için marka tescil başvuru sürecini başlattık. İnşallah tez zamanda sonuç alırız. İlgi alaka için ayrıca teşekkürler

GOWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil Hizmeti Alındı A++

yildizteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 domain için anlaşma yapılmıştır, ilgili ve hızlı bir arkadaş tavsiye ederim.

RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil işlemi hızlıca gerçekleştirilmiştir. İşinin ehli, bilgili ve pratik. Güvenebilirsiniz. İyi calışmalar

OrtakSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WebxGroup; işlemlerimizi hızlı şekilde halletti teşekkürler

NeuStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başvruyu yaptı arkadaşımız. Bakalım ne olur. İlgili saygılı bir arkadaşımız. teşekkürler. MArkayı kaydedebilirsek harika olacak.

AtakanSercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşterimiz için 2 adet marka tescili ve danışmanlık hizmeti aldık. Kendisi bizi mahcup etmedi ve işini uzmanlığıyla yapıyor teşekkür ederim. Zor denilecek müşterinin de memnuniyetini bize kazandırdığı için ayrıyeten teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

TheYoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet com.tr domain alındı marka başvurusu yapıldı arkama yaslandım bekledim sadece

Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlem yaptırıldı hızlı ve kaliteli ayrıca çok ilgili teşekküürler.

com.tr kaydı yaptırdım

EnesCabuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil işlemi yaptırıldı, Muhammed Bey'e ilgi ve alakası için ayrıca teşekkürler.

KomiTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet patent tescil için anlaşıldı

senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet com.tr alındı, Muhammed zaten önceden de tanıdığım ve yaptığı işi 4/4 lük yapan, karşısındakine saygısını svgisi ile belli eden değerli bir kardeşimizdir. Aslında onunla bir çok ticaretim var ama şimdiye kadar trade bile vermeyi aklıma getiremedim

Metehan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel bir isim için marka tescil hizmeti alındı. Muhammed abi ne derse fazlasını yapıyor. Teşekkür ederim.

Sadraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu ve com.tr alan adı için işlem yapıldı. Arkadaş son derece ilgili ve hızlı işlem yapıyor. Kesinlikle tavsiye edilir.

ControL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgi ve alakalarından ötürü Muhammet bey'e çok teşekkür ederim. Sorduğum her konuda sabırla cevap verdi ve yardımcı oldu şuanda marka tescil ve patent başvurusu yapıldı. Ayrıca 2 adette domain alındı.

İyi çalışmalar dilerim.

MixCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet Marka Tescil Danışmanlığı alındı her konuda yardımcı oluyor teşekkürler

mehmetyagmurlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belgesiz com.tr için detaylı bilgi aldım proje ortaklarımı tamamlayınca başvuru yapacağız inşallah iyi satışlar hocam teşekkürler.

EsatOzcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil ve domain işlemleri sağlandı, Muhammed bey fazlasıyla ilgili her soruya sıkılmadan yorulmadan cevap veriyor. İstediğiniz her saat yardımcı oluyor, çok teşekkür ederim.

Okan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş oldukça ilgili 1 saat içerisinde domain panelimizdeydi.

resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenilir satıcı, Domain 12 saat içinde aktif etti bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum.

AgileCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet .com.tr tescilletilmiştir. Gayet ilgili bir şekilde, hızlı bir hizmet sunuldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.

juzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tescil işleminin, başından sonuna kadar ilgili ve alakalı bir firma, kendilerine tescil konusunda uygun fiyatıyla yardımcı oldukları için birkez daha teşekkür ediyoruz.

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet marka tescili yaptık kendisiyle.

SmartPenguin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemlerin en başından en sonuna kadar çok büyük destekleri oldu. Tescilli markamız için domain tescilini sorunsuz halletti. Kendilerine teşekkür ederiz.

Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com.tr Alan adı tescil için yardımcı oldu. Daha öncesinden de tanıdığım sevdiğim saydığım bir abidir kesinlikle tavsiye ederim.

fermat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakın zamanda com.tr siparişi vereceğim Webx Group tan bu zamana kadar verdikleri hizmet için tekrar teşekkür ederim. Hayırlı satışlar

grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece geç saatlerde de olsa, en ufak sorunda bile bilgisayara bağlanıp gerekli desteği ve yardımı sağlayan, üstelik bunu, kendisinden hizmet almamış olmama rağmen yapan, işinde uzman birisidir.

En kısa sürede birlikte çalışmak dileğiyle. Hayırlı işler bol kazançlar

project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net. Tr için başvuru yaptık beklemedeyiz

CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazlasıyla ilgili bir arkadaş, .com.tr alan adı hakkında bilgi alındı.

Beansandrice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil işlemi yapıldı, ilgili sevgili saygılı bir firma. Teşekkür ederim

Navicat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com tr hizmeti satın alınmıştır.

Başarılı bir firma tavsiye ederim.

shibacoin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsım adına kuracağım bir gıda şirketine marka tescili için bilgi alındı. Kısa sürede işlemlere başlayacağız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

ORUC AJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adı işlemi yapıldı, ilgili ve gayet güzel bir firma.

Başarılar dilerim.

serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
com.tr alan adı işlemi yapıldı, çok ilgili ve hızlı bi arkadaşımız. Tavsiye ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil işlemi için çalıştık, yardımları için teşekkür ediyorum.

InterWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm sorularımı tek tek cevapladı. İşini de severek yapıyor. İstediğim her saat ulaşabildim. Güvenebileceğiniz birisi, tavsiye ederim. Şuana kadar r10 da yaptırıp nadir memnun kaldığım birisi.

ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet adsoyad.com.tr alınmıştır. Çok ilgili, tüm sorularımı yanıtladı. Bu kadar hızlı beklemiyordum ama gayet hızlı geldi. Teşekkürler.

madonetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisine marka tescili başvurumda yaşadığım bir problem ile alakalı iletişime geçtim, aklımdaki soru işaretlerinin gitmesine yardımcı oldu. teşekkürler!

Bique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 gunde marka ve domain islemlerini halletik, tesekkurler.

RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet Marka Tescil başvurusu alınmıştır, işini hakkı ile yapan ve gün içerisinde onay alan bir arkadaş, teşekkür ederim hocam ilginiz ve alakanız için.

furkankaraca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet com.tr alınmıştır.

Virtara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Kendisi ile yeni oluşturacağımız bir platform için marka tescil başvurusu, takibi ve alan adı yönetimi için anlaştık. Hızlıca işlemleri gerçekleştirdi. Profesyonel bir arkadaş tavsiye ederim.

StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurusu ve .com.tr için başvuru yapıldı. Konu sahibi ilgili ve bilgili teşekkürler.

vahapozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/r10-cekilis-amp-odul/2158144-efsane-cekilis-2-adet-belgesiz-com-tr-bu-firsati-kacirma.html Konusundaki çekilişle kazananlardan biri oldum. Şansım çok yoktur ama bana çıkmış Gerçekten çok ilgililer. Her soruma net cevaplar aldım. Çok kısa sürede tarafıma hizmetin tamamı teslim edildi. Böyle bir hizmeti sundukları için tekrar teşekkür ediyorum.

BioWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 Adet marka tescil başarılı bir şekilde tamamlandı belgeler alındı... Arkadaş işinde titiz, samimi ve dürüst

Alamayacağı marka yok kendisinin ...

irfancoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet .com.tr "sadece kimlikle" 24 saat içerisinde teslim edildi Teşekkür ederim.. İyi çalışmalar

xxxAliCetinxxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet marka tescili alındı ama binlerce soru soruldu Her zaman ilgilidir. Tabi üstüne bir de com.tr domaini hediye etti. Öyle adamdır kendileri. Bundan sonra tüm işlemlerin için tek tercihim olacaklar.

@WebxGroup; hocam ile 3 adet firmamızın marka tescil ve domain reg işlemleri halledildi, kendisi işinin ehli ve gece gündüz demeden takibini sağlıyor. Talepleri ve soruları çözüm odaklı yanıtlıyor, iyi ki varsın dediğim bir insan oldu benim için.. Herkese öneririm

MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescili ve com.tr domain alındı.

Teşekkürler @WebxGroup;

AlperOzmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet .com.tr alınmıştır gayet güzel hizmet tavsiye ederim.

Nesiva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garantili marka tescil ve danışmanlığı hizmeti satın alındı. Telefonda hem firma sahibi hemde kendim yeterli desteği aldık. Biraz zor marka olsa da masraf yapmaya değer bence. Gelişmeleri sonradan paylaşacağım. İlgi ve alakaları için Webx firmasına teşekkür ederim

RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile ayrı dönemlerde 2 markamız için çalışma fırsatı buldum.

Gayet ilgili, konusunda oldukça uzmanlar.

Teşekkür ederim.

ilhangrn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle bir markamizin tescili ve com.tr domaininin alınması için garantili hizmette anlaştık, olumlu sonuçlarını bekliyoruz umarım. İşiyle sürekli ilgilenen bir arkadaş..

TRUVAİ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anında tescil yaptı çok başarılı ve en uygun fiyattan hizmet herkes yararlansın )

FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka ismi ve logo için tescil işlemi yaptırıldı. Mükemmel derecede ilgili ve işinde çok başarılı.

İşlem esnasında zaten profesyonelliği hissedip rahatlıyorsunuz, tescil işlemi için 1 numaralı önerimdir kendisi )

Her şey için çok teşekkür ederim

rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahın izni ile yeni şirketimizi açtik, marka tescil işlemlerimizide webx'de yaptık gerçekten güzel ve kaliteli bir hizmet verdiler gece saat 23.00 civarında işlem yaptık sabah alan adımızı aldık gerçekten tavsiye ediyorum bu tarz firmaları bulmak kolay değildir.

Marka tescili ve .com.tr domain başvuru işlemlerimiz için sipariş verdik. Bilgilendirme konusu çok başarılı aklınızdaki soru işaretlerinden hemen kurtuluyorsunuz.

EksenBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil hizmeti alındı.

alfonzofaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu favorilere ekledim umarım 1 aya çalışacağız 👍

RETIRAT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WebxGroup; İle çalışma fırsatı yakaladım, çok güzel çalışmalarımız oldu tek temennim daha uzun solukluda olacağıdır. Kendisine çok teşekkür ediyorum, ve işini mükemmel yapıyor tavsiye ediyorum! Tebrikler..

KaRNeC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

kadrayzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com.tr+Marka tescili Yapıldı Güvenilir Bir Arkadaş Teşekkür Ediyorum.

getsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhammed hocam cok tesekkurler ayni gun aldik alan adimizi cok ilgili arkadas tavsiye ederim.

CenkEvcen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com.tr reglendi hızlıca işlemimizi sağladı teşekkür ederim kendinisine.

cantegin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com tr ve isimsoyisim comtr alındı ilgili arkadaşlar teşekkürler

Shou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurusu yaptık bakalım hayırlısı olur inşallah.

MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz .com.tr hizmeti alındı. İşlem başlangıcından sonuna kadar oldukça ilgili bir arkadaş.

Bizimkisi karışık bir işlem olmasına rağmen sıkılmadan hizmet verdiği için teşekkür ediyorum.

AsosyalGenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet "Marka Tescil Dosya Takibi" hizmeti aldık. Umarım olumlu sonuç alırız. Bütün sorularıma detaylı cevap verdikleri için ayrıca teşekkür ederim.

sdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr domain hizmeti alındı, teşekkürler.

Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil konusunda forumda ilk akla gelen isim

Sanırım ilk görüşmemizi yılbaşı öncesinde yapmıştık. O zamanlar bile tüm sorularımıza tek tek yanıt vermişti. Bugün yaptığımız görüşmede de tüm sorularımıza tek tek yanıt verdi. Alanında uzman olduğunu bir kere daha görüyorum . Bugün nihayet bir marka tescil için anlaşma yapabildik. Kısa.süre içerisinde marka tesciline sahip olmak dileği ile.

Hayırlı ve bereketli satışlar dilerim.

Rekso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil ve com.tr için anlaşma yapıldı. İlgili hizmetinden ötürü teşekkür ediyorum.

YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgisinden, alakasından, samimi sohbetinden ve işini güzel yaptığından dolayı kendisine teşekkür ederim. com.tr alan adı alındı 😊

sitenianlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil ve com.tr domain hizmeti alıyoruz, görüşlerimi daha sonra paylaşacağım, teşekkür ederim.

KaraKartaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saatin geç olmasına rağmen uzun bir sohbetimiz oldu. Aklımdaki tüm soruları cevapladı sağolsun. 1 adet com.tr için işlem yaptık. Teşekkürler.

ES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WebX’e teşekkür ederim tescil işimizi 1 günde halledip teslim etti. Tekrar çalışmak ümidi ile.

.COM.TR kaydı yaptırıldı, ilgisi için teşekkür ederim.

WPServis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok değerli bir .com.tr alan adı kaydı yapıldı. Çok düzgün bir insan, uzun zamandır tanırım ve kesinlikle tavsiye ederim.

DoktorTekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet com.tr ve marka başvurusu yapılmıştır.

Teşekkürler

belgesiz com.tr domain alımı yapıldı.

ilginizden dolayı teşekkür ederim.

FRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Dün marka başvurusu yapıldı.

Markanın onayı ve .com.tr beklemekteyim.

Tüm sorularınıza hızlıca cevap vermektedir. Gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz

hadidelioglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Markamızın tescili için kendisiyle çalışıyoruz, Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza. Tavsiye ederim.

webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet marka başvurusu yaptırıldı

Beo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Garantili marka tescili" hizmeti için anlaşma yapıldı.

İlgili bir arkadaş teşekkürler.

Homer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurulu bir adet .com.tr domain aldık, yarın en geç pazartesi aktif olmasını bekliyoruz Çok teşekkürler

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yakınım için com.tr domain siparişi verdim ve 2 saat bile olmadan her şey onaylandı. Kendilerine teşekkür ederim.

DeHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Kendileriyle forumda etiket üzerine tanıştık ve 5 yıllık com.tr + marka patent konusunda bilgi aldık ve alışveriş yaptık. Kendisi her konuda bilgilendirdi ve yardımcı oldu. Kendilerine teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

https://dehost.com.tr

SkySea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
com.tr alan adı alındı. Tüm süreç de yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Janti34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhammed abi işinin ehli. R10’daki güvenilir ve işini profesyonelce yürüten insanlardan birisi. Allah bol kazanç versin. Sektörünün bomba anahtar kelimesini .com.tr olarak aldık.

SEOnom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile marka tescili konusunda anlaştık, sağolsun her sorduğuma sabır ile cevap verdi.İlgi alakanız için çok teşekkür ederim.Bol kazançlar

OZELHOST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili + 5 yıllık alan adı için kendilerini seçtik. Kendilerine gece geç saatte bile yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz

smartmetrics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mükemmel hizmet. Teşekkürler, 1 günde marka ve alan adı tescili.

Siteperformans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, 1 adet başvuru yaptıracağız. WP üzerinden yazdım.

Şirketimiz için Marka Tescil hizmeti alınmıştır. Gayet hızlı ve sorunsuz işlem gerçekleşti tüm sorularımıza cevap aldık teşekkür ederiz..

Ekiphost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet .com.tr alan adı alındı, işlem hızlı gerçekleşti teşekkürler.

BirTema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet marka tescili ve com.tr domain için çalışma yaptırıldı. Hızlı ve sorunsuz bir hizmet.

OmerJS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 marka tescili için basvuru yapılmıstır. Hızlı işlem teşekkürler..

SeoKeyword adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile çalışmaya başladık ilgili yardımcı ve bir o kadarda sabırlı bir insanlar sonuç olarak tavsiye edeceğim bir danışmanlık firması

WhNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Marka Tescil Danışmanlığı ve .com.tr alan adı satın alındı. Ödeme yaptıktan sonra gün içerisinde Marka başvuru dilekçesini tarafıma ilettiler. İlgili ve hızlılar, ödediğiniz paraya değecek bir hizmet alıyorsunuz ve her şeyi kendileri yapıyorlar. Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim, teşekkürler @WebxGroup;

serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış ortaklığı sistemine katıldım, gayet güzel olmuş.

İlgilenenler için ; https://www.webx.net.tr/affiliates.php

Avni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet com.tr domain için hizmet alındı. Teşekkür ediyorum.

Alan Adı Tescil Hizmeti alındı , kısa sürede işlem gerçekleştirildi teşekkürler.

VivoBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
com.tr hizmeti aldık ve çok memnun kaldık. Normal sürecin zaman kaybettirici ve uğraştırıcı süreciyle hiç uğraşmadan saatler içerisinde onay alıp sahip olduk. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

cengiz52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet sipariş verildi. Çok ilgili ve çok nazik insanlar gerçekten. Böyle insanlarla çalışmak her zamna iyidir.

KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet .com.tr alan adı alındı. Teşekkür ederim.

nagodre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil konusunda anlaştık, işlemler çok hızlı oldu. Her şey için tekrardan teşekkür ederim.

Ieader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com.TR Alan adı kayıt edildi, kendilerine teşekkür ediyorum.

Env4rPasha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belgesiz .com.tr alan adı alınacak. Kendileri ile iletişime geçtim, gerek sorulara cevapları gerek ise sorulara verdikleri yanıtlar çok hızlı. Teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta .com.tr alan adı alınacak

FekoCan69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu yapıldı , tüm belgeler bir gün geçmeden teslim edildi . İlgi alaka için teşekkür ederim

BARKIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr alan adı hizmeti satın alındı, başından sonuna kadar her soruma çok güzel yanıtlar aldım. Her aşamada bilgilendirme yaptılar, ben daha sormadan. Hizmetten memnun kaldım.

bonecrunching adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil hizmeti alındı. Tüm sorularıma net ve anlaşılır cevaplar verdiler, konuya fazlasıyla hakim oldukları belli ve ayrıca gecenin yarısında canlı desteklerinin aktif olması da cabası Marka tescil ve .com.tr domain alacaklar düşünmeden hizmetten yararlansın.

C3LL0C4N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtiçi ve yurtdışı (4-5 ülke ) marka tescili hakkında anında geri dönüş yapıp bütün bilgilendirmeleri yaptı sağolsun. Siz ne oldu diye sormadan gerekli aşamalarda bilgileri direk size sağlıyorlar. İşin ehli bir firma

Calyus Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili birisi ödeme sağlandı işlem bekleniyor teşekkürler

NeTZeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil ve patent konusunda tüm işlemleri düzenli ve zamanında yapmakta olan çözüm ortaklarımızdan muhammed beye bol kazançlar diler bundan sonraki süreçlerde düzenli olarak hizmet sağlamalarını dileriz.

oyuncunedir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet marka tescil alındı işini çok iyi yapan bir arkadaş.

Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com.tr hizmeti alındı.Her aşamada bilgilendirlier.İşi hemen sonuca götürdüler.Teşekkür ederim.

Seobaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurumun süreciyle ilgili merak ettiğim bir konu ile alakalı iletişime geçtim, aklımdaki soru işaretlerinin gitmesine yardımcı oldu.

Teşekkürler.

ilhangrn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade garantili çalışma yapmıştık @WebxGroup; ile marka tescilimizin bazı kategorilerinde red aldığımız için vazgeçtik tescilden ve ücretin tamamını iade aldık. Teşekkürler.

Hementasarla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerine teşekkür ederim Marka tescili için hizmet alınmıştır. İlgili ve bu konuda Profesyonel çözümler üretiyorlar teşekkür ederim tekrar çalışmak dileğiyle.

FARKHOSTİNG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili başvurusu yaptırıldı ve .com.tr domain alındı çok ilgililer telefonda tüm detaylarına kadar anlatıp yardımcı oldular sağolsunlar.

eniyimagaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webxgroup ile forum üzerinden iletişime geçip 3 adet marka tescili yaptırdık. Ekstra olarak logo ve bilmediğimiz konularda da bizi yönlendirerek. Kendi markamdan benim ilgilenebileceğimden daha fazla ilgilenip karşılıklı ticaret yaparak en kısa sürede çözüme ulaştık. İlk defa böyle bir işimi güvenilir ve kusursuz bir şekilde hızlıca yapıp teslim ettikleri için kendilerine teşekkür ederim.

Sadraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet com.tr domain alındı. Arkadaş oldukça ilgili... Kesinlikle tavsiye ederim.

hopella adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli vakitleri ve çalışmaları için teşekkür ediyoruz. .NET.TR alan adı alımı yapıldı. Şiddetle tavsiye ediyoruz.

Collo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle sürekli çalışıyorum, ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. Gönlüm inanılmaz rahat bir şekilde herkese tavsiye edebilirim.

Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili için Webx oldukça yardımcı oldu , işlem yaptırmak isteyenlere tavsiye derim.Son derece ilgililer.

sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazaryerlerinde bulunan ürünlerimizin altına girip fiyat kırdıkları için kendi marka tescilimiz için arkadaşa pm den ulaştık, gece yarısı 12 - 01 gibi olmasına rağmen dönüş yaptı telefonda aradı detaylı anlattı ve markamız için 3 alanda tescil başvurusnda bulunduk.

Ertesi gün ön onayımızı ve başvuru belgemizi aldık 2.5 ay gibi bir süreyede belgenin tamamını elde edeceğimizi söyledi.

Kendisi son derece işi ile ilgili ve konuya hakim derecede bilgili birisi, sorularımızı cevapsız bırakmıyor son derece dürüst bir esnaf. Bundan sonra sık sık çalışacağımıza şüpheniz olmasın. Teşekkür ediyorum.

NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu yaptırıldı ve com.tr domain alındı. Teşekkürler kaliteli hizmet, tavsiye ederim 👍

Panthera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayramın birinci gününden itibaren marka tescili konusunda Webx Muhammed bey ile görüşmeye başladık. Kendisi bayram vs. demeden telefon ile aradı gerekli bilgileri verdi. İki gün düşünme ve hazırlıktan sonra kendileri ile bugün İade Garantili marka tescili ve marka logosu için çalışmaya başladık.

Muhammed bey ve ekibi gerçekten ilgililer. Tüm sorularım hiç bıkılmadan, kısa kestirilmeden, uzun uzun cevaplandı. Teşekkür ederim.

orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesaj attım ancak dönüş alamadım

Edit: Az önce kibar bir şekilde dönüş yaptılar. Açıklayıcı hizmet veriyorlar, yardımcı oluyorlar. Öneririm. Yoğunluktan kaynaklı mesajımı görmemişler.

dowcaes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belgesiz com.tr alındı destek konusunda muazzamlar

SevgiForum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet com.tr domain hizmeti alındı. Kendisine teşekkür ediyorum

MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil başvurumuzu yapıp onaya gönderdik.Aklımdaki sorularıda usanmadan,sıkılmadan cevaplandı.Çok anlayışlı ve işlerinde çok iyiler kesinlikle tavsiye ederim burdan tekrardan teşekkür ediyorum

gtopkara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin ehlidir Webx, çok teşekkürler bir marka tescil başvurusu başarı ile yapıldı.

Reasontr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvuru işlemleri başlatıldı. Teşekkürler.

Djstation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurusu yapıldı ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Dekasya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden firmamız adına .com.tr domain tescil edilmiştir , kendileri hem sipariş öncesi hem de sipariş sonrası whatsapp dan veya ticketlardan yardımcı oluyorlar.

Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum , iyi çalışmalar.

AhmetZekiTasgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WebX Firmasına .Com.TR Alan adımızı taşıyoruz. Başarılar

gander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet com.tr alan adi hediye ettiler teşekkür ederim

Hızlı Güvenli Tam Destek Tavsiye Ederim.

MAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com.tr alan adimiz tasindi. Oldukca ilgili bir firma. Cok tesekkur ederiz. 😊

otukenwebtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsıma adına .net.tr alınmıştır teşekkürler.

GencoHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Comtr hizmeti almaktayız. Mükemmel destek

TanerG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Comtr ve marka tescil başvurusu için hizmet alındı. İlgili ve güvenilir. Tavsiye edilir

muratback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden domain aldım , memnun kaldım hizmet &destek ekipleri etkin çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hostragons Global adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. @WebxGroup;

Marka danışmanlığı için iletişime geçildi.

Saygılarımızla.

FRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WebxGroup;

Nisan ayında bir marka için hizmet başlattık tüm süreci takip etmesi ilgisi profesyoneliğini herkese tavsiye ediyorum 3 gün önce marka kabulü de oldu.

Marka Tescili .com.tr hizmeti almak isterseniz düşünmeden iletişime geçebilirsiniz aklınızdaki tüm soru işaretleri ortadan kalkacak.

GIGC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile ilk ticaretimi yaptım. Gayet memnun kaldığımı belirtmek istedim.

Sizofren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Marka Tescili ve .com.tr domain hizmeti satın alınmıştır. Arkadaş ilgili ve samimi teşekkür ediyorum. çok domain var .com.tr yavaş yavaş hepsini alacağım hayırlı işler

turansonkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr hizmeti satın alınmıştır. İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler.

Marka Tescil ve Alan Adımız için @WebxGroup; ile çalışıyoruz.

Her şey şeffaf ve çok net.

Bilgi kirliliğinden uzak, ticaret anlayışı mükemmel bir firma!

Teşekkür ederiz.

tkduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmişte de bir domain kaydı ve marka tescili için kendileriyle çalışmıştım, başarılı ve ilgililer. Konuya da hakimler, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Teşekkür ediyorum.

TeknoFirst Markamızı tescil ettik süreçteki desteğinden dolayı Webx ekibine teşekkür ederiz.

oguzhanyalcin11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alfa Pet marka tescilimizde bize yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum ilginiz için

Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet iade garantili marka başvuru hizmeti alınmıştır , 2 adet'de marka başvuru tescili ve com.tr domain hizmeti alınmıştır.

Teslimatı beklenmektedir.

Daha önce 1 domain almıştım.

2. Domain için teslimat bekliyorum.

2nci domaini de teslim aldım.

Teşekkürler

ilhanSEVEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet marka tescili için çalışmalara başladık.

oyuncunedir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2'ci kez com.tr satın aldım gerçekten çok hızlı ve kaliteli birisi

SeoEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MarkaTescili için gecenin bu saatinde hemen havale yaptım. Kendileride işlemleri hızlı bir şekilde başlattılar. Süreci yaşayıp paylaşacagım. R10 Üyelerine sağladıkları indirim içinde ayrıca teşekkür ederim.

PandyMedyaTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinde gayet başarılı mutlu güleryüzlü hiç bir sorumuzu cevapsız bırakmayan teslim sürecine kadar yanımızda olan @WebxGroup; ailesine teşekkür ederiz.

TesTer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WebxGroup; Hocamla dün akşam tanıştık. Aklımda ki herşeyi sordum uzun uzun konuştuk. Sağ olsun bıkmadan usanmadan her soruma cevap verdi. Bilmedim bir çok şeyin olduğunu anlamamı sağladı

Bugün bismillah diyerek kendisiyle çalışmaya başladık. Marka başvurumuzu yaptık. Sağolsun R10 indirimimizide yaptı.

Kendisine teşekkür eder bol bereketli işler dilerim

HalukYANBUL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet com.tr başvurusu yaptık geç saatlerde bile yardımcı oluyor arkadaşlar. Teşekkürler

Seobaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu yaptırıldı hızlı şekilde yardımcı oldu.

Teşekkürler

Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başta marka patent işlemi olmak üzere her alanda destek veren @WebxGroup; teşekkür ederim. Kendileri sadece marka tescil ile kalmıyorlar, her alanda gerek yazılı, gerek Anydesk bağlantılı gerekse telefon üzerinden destek veriyorlar.

Marka patent işlemleri konusunda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

KutukPrens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yardımcı oldu, marka tescil için anlaştık. Teşekkür ederim.

EmirceMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka ve logo tescil için çalışmalara başladık, çok ilgili teşekkür ediyorum şimdiden

doguizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa özelden ulaştım sağ olsun akşam saatinde bile sıkılmadan yorulmadan yardımcı oluyor.

Julwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar basit bir şekilde alacağını sanmıyordum 1 gün içerisinde registerleyip teslim etti com.tr adresini kendilerine ve firmalarına çok teşekkür ediyorum.

August adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.net.tr domain alındı, başından sona destek oldular tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Glycon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil başvuru işlemi ve .com.tr alımı yapıldı. İletişimde sorun yaşamadık, sorularımızı detaylı şekilde cevaplandırdılar. Gayet iyi şekilde ilgilendiler, teşekkürler.

KaragozMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet domain hizmeti alındı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim.

AZOG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hızlı domain kayıt işlemi için teşekkür ederim.

Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com.tr ve Marka Tescil hizmeti alınmıştır.Süreci takip konusunda aldığım hizmetten son derece memnun kaldım.

MAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr siparisi verildi ve 5 dk olmadan kayit ettiler. Cok ilgili ve alakali bir firma. Kesinlikle tavsiyemdir. 😊👍

Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili yaptırdık. 2. Ticaretimizde de işi takip ederek sürekli bilgilendirmede bulundular. Müşteri ilgi ve alakası memnun edici. Teşekkür ederim.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzunca zamandır herkese tavsiye ettiğim Webxgroup hocam ile çalışmak için şimdi de ben mesaj gönderdim. İyi çalışmalar.

fikretk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
29 - 30 - 35 Sınıflı bir marka tescili için iş verilmiştir.

Ödeme yapılmıştır. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

yapayzeka34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
markam onaylanmış teşekkürler

ahmet_yagci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki adet şirket ismi marka tescili yaptırılacaktır. Ücret bilgisi rica ediyorum.

ahmet_yagci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek isim üzerinde anlaşma sağlandı ve ödeme yapıldı

wptam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com.tr domain tescili yapıldı baştan sona ilgileri için teşekkür ediyorum

Chu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr domain alındı. İlgili ve işine sadık bir arkadaş. Tavsiye ederim

idrishn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili ve .com.tr alan adı tescili yaptı kısa sürede, işinin ehli öneririm herkese

Vucatron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek sınıflı marka tescili için ön ödememiz gönderildi! Teşekkürler @WebxGroup;

Gelişmeleri aktaracağım.

Tekrardan Tescil ve Com.tr hizmeti alındı. İşinin ehli, tescilin 1 numarası

TARIKGVNC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil hizmeti için anlaşılmıştır. Teşekkürler

umutwtf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusunu yaptık sonuçlar için bekliyoruz kendilerine teşekkür ederim.

Vucatron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni kuracağım şirketim için marka tescil hizmeti alındı ciddi anlamda ilk defa bu hizmetten yararlanmama rağmen zorluk çekmedik, gayet güzel bilgilendirme yapıldı ilgi ve alakalarından dolayı @WebxGroup; Ekibine Teşekkürler !

atal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet .com.tr alındı.

Kendisine çok teşekkür ederim, çok ilgili ve güvenilir...

onuruska adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet marka tescili ve .com.tr hizmeti alınmıştır

gurkanpx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr Alan Adı Tescil Edilmiştir. 48 Saat Olmadan Sorunsuz Şekilde Yardımcı Olmuşlardır. Kısa Sürede com.tr Domain Tecil Edilmiştir Tekrardan Teşekkürlerimi Sunuyorum.

face adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşleme başlandı ilgili arkadaş, teşekkürler.

garajyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibari ile marka tescil başvurusu ve .com.tr paketi alındı. Hızlı ve güvenilir şekilde işlemler yapılarak tarafıma belgelerim iletildi. Önümüzdeki dönemde de marka tescilleri için çalışmak dileğiyle. Teşekkürler

BRMEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle bir çok konuda çalışmaktayız. Sonunda Marka patentimizi de aldık. İlgili, bilgili ve yardımcı olan bir arkadaşımız. Güzel bir ticaretti, devamı gelecek. Teşekkürler..

mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane com.tr alan adı belgesiz bir şekilde alındı. Çok ilgili ve sabırlı bir insan teşekkürler.

KaanAkb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgesiz com.tr domain alındı. İlgi ve alaka için teşekkür ederim.

Fikir Üssü adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu ve .com.tr paketi temin edildi. Süreç hakkında bilgim olmadığı için tüm süreçler ile yakından ilgisi ve bilgisiyle başarılı bir şekilde yönetti. Gelecek belgeyi sabırsızlıkla duvara asmak için bekliyorum.

Garfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com.tr alan adı ve marka basvurusu yapıldı donus beklıyoruz, ilgili alakalı birisi tsk ederım.

fikretk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün marka tescil edilmiştir. Teşekkür ediyoruz arkadaşa

Bugün tek sınıflı bir marka için tekrardan başvuru yapacağız.

HveH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com.tr için sipariş geçilip ödeme yapılmıştır hayırlı olsun.

rootcause adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı bekliyoruz hayırlı işler

Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurumuz yapıldı kendisine ilgi ve alakası için teşekkür ederiz.

Beansandrice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir projemiz için .com.tr uzantılı domain satın aldım. 2 Gün içerisinde tüm işlemler tamamlandı. Hiçbir şekilde uğraşmadım. Teşekkür ederim

+ 3 domain daha alındı,

Teşekkürler

bynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
net.tr için sipariş geçtik bakalım. Teşekkürler.

turksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka Tescil başvurusu hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. her aşama ile ilgili sorularımıza cevap verilmiştir. Teşekkür ederiz.

AlanAdiBurada adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil hizmeti alındı. Teşekkürler @Webx;

ScRauben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WebX firmasından marka tescil hizmeti alındı nazik, hızlı, bilgili kişiler.

Teşekkürler @Webx;

Truefocus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş için sitenizden talep oluşturdum

Seopeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurusu yaptırıldı. Süreç hakkında açıklayıcı şekilde bilgiler verdi. Eğer düşündüğümüz gibi olur ve bir sorun çıkmadan hak kazanırsak kendisine baklava sözüm olsun

Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşletmemiz için WebX ile beraber 4 sınıfta başvuru yaptık.

ORUC AJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adı konusunda sürekli olarak çalıştığımız ve memnun kaldığımız firmalardan bu gün yeni işlem yaptık kendilerine teşekkür ederiz.

StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle daha önceden çalışmıştık, com.tr domain almamı sağlamışlardı. Çok başarılı bir firma, halen birçok konularda yardımcı olmaya çalışıyorlar tebrik ederim teşekkürler.

huseyintekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır aklımda olan com.tr domain ile ilgili bilgi alıp hızlı şekilde sipariş verdim

hafta sonu da destek verdiği için çok teşekkür ederim🙏🏻

necatiataoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet tescil yapıldı sorunsuz bir şekilde teslim ettiler anında whatsapptan cevap vermeleri mükemmel. Gayet profesyoneller gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

BilgiKisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil için hocamla çalışmaya başladık. Sağolsun tüm sorularıma sabırla cevap verip her şekilde aydınlattı beni. Bu konuda son derece bilgili

BY2001 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet marka tescili yaptırıldı sorunsuz olarak markamızın tescili gerçekleşti. İlgili alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum.

03.08.2020 tarihinde attığım bu yorumdan sonra artık güncelleme yapmanın sırası geldi.

2 yıla yaklaşan marka tescil sürecimiz nihayet 01.07.2022 tarihinde karara bağlandı ve marka tescilinde önemli gördüğümüz sınıfları itirazlara rağmen almayı başardık.

Bu süreç içerisinde @Webx; Muhammed Bey tüm sorularımı bıkmadan usanmadan cevapladı. Marka vekilimiz Cihan ÖZGEL tüm itiraz sürecinde gerekli yazıları hazırlayarak patent kurumuna sundu.

Kendilerine çok teşekkür ederim.

Eğer tescil etmeyi planladığınız bir marka varsa ve bunu önemli görüyorsanız kendi başınıza tescil etmeye çalışmak yerine mutlaka işini bilen kişilerle çalışmalısınız.

2020 yılında marka tescili hakkında hiçbir fikrim yoktu insanlar bana:

"ya boşuna fazla para verme, kendin de halledebilirsin.",

"Sanki çok farklı bir şey mi yapıyorlar?" şeklinde yorumlarda bulunarak kendi başıma bu işi yapmaya yönlendirdiler.

Ben kafa yapısı olarak anlamadığım işlerde direkt olarak bilen kişilerden destek alarak işin içine girme eğiliminde olduğum için bu yorumları fazla dikkate almadan araştırmaya koyuldum ve @Webx; ile iletişime geçtim.

Muhammed Bey bayramın 1. günü falan dinlemeden bana vaktini ayırıp tüm sorularımı cevapladı.

Sorduğum tüm sorular detaylıca cevaplandığı ve cevaplar da tatmin edici olduğu için anlaşmaya vardık ve tescil başvurusundan önce hazırlık yaptık:

Muhammed Bey marka tescilinde almak istediğim sınıfları inceledi dikkat edilecek noktaları belirtti. Patent kurumunun gözünde marka ciddiyetini göstermek için tüm eksikleri tespit etti ve giderdi.

Ardından marka tescil başvurumuzu gerçekleştirdik ve beklemeye başladık. Yayın süresinin sonlarına doğru yaklaşırken itiraz geldi ve süreci 2 yıla kadar uzatacak uzun bir yolculuğa başladık.

Bu itirazlara karşı marka vekilimiz Cihan ÖZGEL tarafından patent kurumuna hazırlanıp gönderilen savunmaları inceledikçe uzman desteğinin ne kadar önemli olduğunu iyi bir şekilde kavradım. Savunma belgelerindeki örnek kararlar, gerekli kanun maddeleri vs. bunları işi bilmeyen biri kolay kolay hazırlayamaz.

Markanıza itiraz geldiğinde yapacağınız savunma kadar, marka tescil sürecine başlamadan önceki yaptığınız hazırlıklarda çok önemli.

Başvuru öncesinde deneyimli birinin marka adınızdaki yada logonuzdaki yapacağı uyarılar, düzenlemeler itiraz anında savunmanızı kolaylaştırabilir.

Bu durumu kesinlikle göz ardı edip "Ben başvurayım. İtiraz gelirse birinden savunma için destek alırım." gibi fikirlere kapılmayın.

Kendi başınıza yaptığınız başvuru iyi hazırlanmamışsa, itiraz anında sizin savunmanızı hazırlayacak kişinin ne kadar etkili olmasını bekliyorsunuz?

"Yok o kadar da abartma arkadaş." demeyin. O itirazlar ve savunmalar sırasında markanın ıncığını cıncığını inceliyorlar. İnsanın belgeleri okurken ruhu daralıyor.

Öylesine marka başvurusu yapıyorsanız, olmasa da olur diyorsanız kafanıza göre takılın. Fakat ben ciddi olarak bu süreci yürüteceğim sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum diyorsanız işi bilenle ilerleyin. Bu konuda @Webx; i öneririm.

Normalde herhangi bir konuya böyle uzun yorum yazmam. İşlerimden dolayı vakit bulamıyorum fakat bu 2 yıllık marka tescil süreci gerçekten bu uzun yorumu hak ediyor. Ufacık bir teşekkür yorumu yazıp geçmek bu kadar emeğe, çabaya saygısızlık olurdu.

Elinize emeğinize sağlık @Webx;

falconx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet Patent, 2 Adet Com.tr domain siparişi verildi. Ödemesi yapıldı İLgi ve alaka konusunda çok ilgili hemen başvurularımızı yaptı.

BuyAdLink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni sipariş geçildi.

Nhtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir com.tr domainim bu firmada her konuda yardımcı oluyorlar çözüm odaklı çalışan bi firma ben memnun kaldım.

Webaski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Markamıza gelen itiraz için çalışma başlatıldı.

BlueMr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni marka başvurusu yapıldı destekleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

parskaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil işi verilmiştir. Hocamız kısa zamanda bilgilendirip, dosyamızı oluştururak yardımcı olmuştur.

Kesinlikle tavsiye ederim. Marka tescilinde devrim yapıyorlar.

karaca425 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün marka tescil belgemiz tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Süreç başından sonuna kadar bilgilendirdiler, yardımcı oldular. Hizmetleri için teşekkür ederim. A++

captainyep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi için wp üzerinden yazılmıştır. Marka tescilimiz için 4 sınıfta başvuru süreci başlamıştır.

fonemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili için çalışmaya başladık uygun fiyat güvenilir arkadaş umarım tescil başvurumuz olumlu sonuçlanır.

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 sınıf için başvuru yaptık. Uygun fiyatlı ve ilgililer.

webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tescile yapılan itiraz için karşı bir itiraz yapılması adına arkadaşla çalışmaya başladık. İlgili bir firma. Umarım başarılı oluruz. Sonucu da paylaşacağım

Fagus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurumuzu yaptık. Süreçle çok hızlı ilgilenildi, sorunsuz iletişim ve ilgi için teşekkürler.

bilgipaylasimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil için desek aldım. Her aşamada destek sağladı, teşekkürler.

Baturex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil başvurusu için işlem başlatıldı, gayet hızlı ve net cevaplar için teşekkür ediyorum. ilgili bir ekip.

markaronia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Markamızı taklit eden bir marka için itiraz başvurusu hizmeti aldık. Gayet ilgili ve sonuç odaklı bir ekiple çalıştığımız için memnunuz. Bundan sonraki girişimlerimizde tekrar çalışmak dileğiyle.

Marka tescil işlemlerimiz için 2020 yılından beri kesintisiz Webx ile çalışıyoruz.

Cuma günü yeni markamızın tescili için tekrardan Webx ile anlaştık ve başvuruyu gerçekleştirdik.

Teşekkürler.

SMPANELNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay önce 2 markamız için işlemler başlatıldı ve tamamlandı.

Bugün itibari ile 1 markamız içinde işlem başlatıldı.

InterWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade garantili işlem satın alındı, süreç boyunca tüm alakalı/alakasız sorularıma cevap alabildim

Umarım problemsiz sonuçlanır.

Teşekkürler.

Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil işlemi yaptırıldı çok ilgili ve bilgililer hizmetleri içi teşekkür ederim

E-Duvar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka başvurusu yapıldı.

ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescili süreci hakkında kendileri ile iletişime geçtim. Oldukça ilgili ve samimi yönlendirmeleri ile süreç hakkında bilgi verdiler.

Kesinlikle tavsiye edeceğim bir firma. Teşekkür ediyorum tekrardan.

CAGATAYHANKURT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescil hizmeti alındı, karşı itiraz sürecini de kolay bir şekilde hallettiler. Teşekkürler Muhammed hocam

Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun yıllar çalışma fırsatı yakaladığım bir Şirket.

İlk gün ki gibi her işlemde yıllardır son derece memnuniyeti yüksek, işi gerçekten bilen, güncel olarak sektörün getirdiği değişikliklere de her zaman uyum sağlayan bir organizasyon oldukları için çok teşekkür ederim.

d1s0rd3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden marka tescili hizmeti alındı. bu konuda inanılmaz yetkin bir firma. Umarım farklı projelerde tekrar çalışırız.

tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Marka için tescil işlemlerimizi başlattık. İlgili ve samimi iletişimi için Muhammed Bey'e teşekkür ederim.