Öncelikle başarılar diliyorum.
Yazdım, yazdım, sonunda 3-4 paragraf yazıyı sildim. Şirket kurmak, vergi vermek falan demişsin yapma güzel arkadaşım, sicilini lekeleme. Şu geldiğimiz pozisyonda yaptığın işi gören en az 30 kişi aynı işi şirketsiz, vergisiz bilmemnesiz yapmaya başlayacak, onlar koşarken sen emekleyeceksin, oturup nerede yanlış yaptım diye saçlarını dökeceksin. Başka yöntemler araştır, burada bu işlerden canı yanan birçok kişi ne demek istediğimi anlamıştır ve bazıları senin şu yazdıklarına bakıp yapma güzel kardeşim girme bu işlere diyordur ama buraya yazmıyordur hevesini kırmamak için. Çok güzel bir sayfa var instagramda girişimci kafası diye, o kafayı yaşamaya başlayalı baya oluyor, orada yazdıkları şeyler de yalan bilgin olsun, hatta motivasyon videolarının da çoğu hikaye. Sermayesi yüksek olmayan herkes için bu işler tehlikelidir. Vergi levhan ile şirketin ile senin güzel düşüncelerin ile girdiğin işte 1 ayda kazanamayacağın parayı seyyar kokoreççi 3 günde kazanacak tezgah açtığı muhite göre. İş planın en ince ayrıntılarına kadar tamam olmadan, sermayen 2k değil 20k olmadan ve en önemlisi riske atabileceğin kadar paran olmadan .. yine silmeden bu kadarı kalsın.