2200 tl sıfırdan başlamak için yetersiz miktar olduğunu düşünmekteyim.
En az 15 bin TL sermaye olsa en azından çeşit yapmış olursun.
Bunun sadece muhasebe giderleri değil, e-ticaret için SSL sertifikası, banka pos zımbırtıları, toptan aldığın yerinde o ürünü senden ucuza internette sattığını da unutmaman gerek.
Benim davetiye sitem vardı 100 kişiden 1 kişi sipariş veriyordu. Çok kâr etmedim o yüzden bıraktım.
Kısacası, 2200 TL biriktirmek için zorlu yollardan geçmiş olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı tüm ince detayları atlamadan kazanacağına inanıyorsan yap derim. Buda mucize olur. Tavsiyem bu işleri yapmış, zarar etmiş ve tekrardan ayağa kalkmış bir kişinin yapmış olduğu işlemleri sorarak-takip ederek kendine yön belirleyebilirsin.
çok geniş bir ürün yelpazesi düşünmüyorum ilk etapta. 1 kategoride ürün satsam o yeter bana şimdilik. Çoğu e-ticaret firmasının ssl sertifikasını incelediğimde lets encrypt kullandığını gördüm ve posların bunu sorun etmediğini gördüm. Pos zımbırtılarını kısmını tam olarak anlamadım. Zaten 150 tl lik opencart paketinde içerisinde paytr nin modülünün olduğunu da söylemem gerek.