Merhaba

Uzun yıllardır internet sektöründeyim. Bu sektörde artık sağlam para kazanmak istiyorum. Bundan dolayı kenara ilerde birşey yaparım diye ayırmış olduğum 2200 tl param var. Bu paraylada internetten ürün satmak istiyorum.
Şimdi hemen giderleri hesaplayayım size. İnternetten araştırmış olduğum kadarıyla ve bir kaç muhasebeci ile konuştuğum kadarıyla şahıs firması 400 tl civarında açılıyor. Geriye 1800 tl kalıyor. Ücretsiz yazılım olarak opencartı kullanmayı düşünüyorum ve 150 tl ye hazır teslim opencart yapan bir arkadaş var. Geriye kaldı 1650 tl. Babam matbaa ustası ve hali hazırda bir matbaada usta olarak çalışıyor. Fatura irsaliye kaşe gibi giderleri o halledecek herhangi bir ücret ödemeyi düşünmüyorum o kısma. Halen cebimde 1650 tl para var. İstanbul da oturuyorum ve istanbulun toptancı olanağını sonuna kadar kullanmak istiyorum. 1100 tl gibi bir tutarı ürünlere vermeyi düşünüyorum. Geriye 550 tl paramız kalıyor. Bugün yapmış olduğum kargo araştırması neticesinde ofis paneli diye bir firma buldum, kargo kısmını orası halledecek. Daha öncesinde sürat kargonun kredili kargo seçeneğini düşünmüştüm ama bakalım ilerde orasıyla da çalışabilirim. Sanal pos olarak paytr herhangi bir komisyon istemiyor. 550 Tl nin tamamını da instagram ve google adwords reklamlarınada harcamayı düşünüyorum. Şu ana kadar herşey yolunda tamam. Muhasebeciyle konuştum hiçbir satış yapmasam aylık 48 tl + muhasebeci ücreti giderim olucak. 3 aylık stopajları saymıyorum. Ofis olarak home ofis düşünüyorum. 22 yaşındayım bağkur ödememe de gerek kalmıyor. Ürün sattıkça ürün + reklam düşünüyorum.

Sizce bu parayla denemeye değer mi bu e-ticaret?