Mükemmel bir alerji hastasıyımdır. Bütün sorduklarınızı yanıtlayayım. Alerjinin maalesef ilaçsız çözümü yok. Hatta siz bekledikçe alerjileriniz artar hiç olmayan şeylere de çıkmaya başlar. Güneşe polenlere zeytine (Aydında yaşıyorum ) aklına gelebilecek ve gelemeyecek her türlü bitkinin polenine alerjim var.(bazı bitkileri testlerden öğrendim o derece) ilk testlerimde miktar o kadar fazla ve ciddi değildi. En son testte başka şeylere de alerjim çıktığını öğrenince tedaviye başladık. Tedavi imunoterapi adı verilen bir şey. Aslında aşı tedavisi. İlk başlarda her hafta vuruluyorsunuz. Ben iki koldan vuruluyordum üstelik benim tedavim için gereken aşılar birbirine zıt şeyler olduğu için almanya da özel üretiliyordu. 1 yıl gibi sürenin sonunda daha da düşüyor. Önce iki hafta sonra ayda bir kere. Şu sene 4 senem. Fakat ilk sene gerçekten çok sıkıntılı geçiyor. Vücudunuz çok şeyle savaşmaktan yenik düşüyor deli gibi hasta oluyordum. Pazartesi antibiyotiğe başlıyordum antibiyotik bitmeden tekrar hasta oluyor ve cuma günü başka bir antibiyotik yazılıyordu. Aslında hiçbir zaöan tedavi olmuyor sadece vücut baş etmeyi öğreniyor. Ben gerçekten burnumdan rahat nefes alamazdım. Üstelik biatloncuydum. Eğer tedavi olmasaydıö ev tozlarına mantarlara küflere de başlayacaktı alerjim. Bu yüzden derhal gidip bir test yaptırmanızda fayda var. Herhangi bir sorunuzda yardımcı olup doktorumu önerebilirim. Bir de bende bir tuz lambası var internetten bakabilirsiniz. Faydası olduğuna inanmıyorum lakin kullanıyorum bi göz atın isterseniz.
Geçmiş olsun

eklemeyi unuttum dil altı hapları çiğneme tabletleri gibi alerji ilaçları sadece günü kurtarır tedavi etmez maalesef Kullanabilirsiniz ama tedavi olmayı ihmal etmeyin