sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tedarikçi olayı nasıldır. Mesela ben bilinmiş markalar(lc waikiki,defacto,calvin klein,beymen) bu tarz markalardan tedarik alınıyormu ve ya prosedürler nasıl.

Bu tarz firmalardan ürün alabilmek için TOPLU ÜRÜN ALIMI yapmanız gerek. Kurumsal iletişim birimi ile irtibata geçip. Ancak verecekleri rakamlardan satış yaparak kazanç elde edemezsin. 3 aya kendi indirim yapar, senden düşüğe satar.

Direkt üreticileri bulup toplu sipariş vermeniz lazım.

Yeni giriş seviyesi bir e-ticaret projesi olarak ürünleri nasıl tedarik edebilirim. (Kar oranları nelerdir, Sistem nasıl işliyor)

Ne satacaksınız? Buna karar vermeniz lazım. Sonra gidip ürünün üretildiği yerleri dolaşmanız lazım. Süreç zor değil. Ancak birçok kez dolandırılma ihtimaliniz var. hel de sektörü hiç bilmiyorsanız.

Bütçe olarak 50.000 TL düşünüyorum Proje ve fikrim %90 mobile app olarak işleyecektir.

Ürüne - Fikire - Fiyata bağlı değişir. Biz e-Ticarete 10.000 TL gibi bir masrafla girdik. Ürünleri kendimiz üretiyoruz. Reklama falan çok ihtiyaç duymadık. Zaten müşterisi ve alıcısı belli olan bir ürün. Ama tutup her ürünü satacam derseniz 50.000 TL reklama bile yetmez. N11 - GG - HepsiBurada vs. ciddi reklam paraları harcıyorlar.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle teknoloji ürünleri vs olmayacak morhipo tarzı düşünün işte. Yani ben markalardan ürünleri toplu fiyattan alıp depomamı çekeceğim olay bu mudur