Merhaba arkadaşlar,
Aldığımız bir kararla, tasarım işlerimizle uğraşacak, telefonlarımıza aradığımızda cevap verecek, photoshop veya illustrator iyi derece kullanabilen, gerek baskı gerekse web alanında kullanacağımız logoları verilen fikirlere kendi tasarımcılığını katabilecek güvenilir bir arkadaşla çalışmak istiyoruz.
En önemlisi ve öncelikli olan LOGO çalışmamızda :
- Crest ve Arma niteliklerini taşıyan,
- ilk bakışta an faaliyetini çarpıcı bir şekilde vurgulayan
- Hertürlü sosyal medya ve ürün geliştirmekte kullanmak istediğimiz logonun orantılarını ayarlayan
- Güveni, bilgiyi, bütünlüğü ve karizmayı en iyi şekilde yansıtan (çocuksu renklerden ve basitlikten uzak duran)
- Mevcut logolarımızı geliştirebilir veya bu anlayışlar altında sunuma açık olabiliriz
Bizimle çalışmak için fiziksel olarak yanımızda olmanıza gerek yok telefonlarla uzaktan işlem yapabiliriz.
sadece bana mail göndermenizi istiyorum, ,info{at}extradizayn.com adresine referans linkleriniz ve iletişim bilgilerinizi göndermenizi rica ediyorum.
Şuan acil olarak elimizde bekleyen bir logo var, akabinde 3-4 logo 5 web site şeklinde bir çalışmamız var fakat bu çalışmalar bitecek gibi gözükmüyor

gerekirse elimde ki hazır yazılımları kullanabiliriz, o yüzden kendine güvenen, verilen işi hakkıyla teslim edebilecek, tasarım gözüne güvenenlerden haber bekliyor olacağım,
Not: Konu açarken kural falan göremedim umarım sorunlu bir şey yoktur.
Hayırlı akşamlar dilerim...
---> bu konuda 2-3 arkadaş mail ve pm ile iletişime geçmiş, onlara geri dönüş yaptım, gerekliçalışmalarımızın örnekleri kendilerine gönderilecek ve çalışmalara başlanılacaktır. İlanımız devam etmekte olup geçerlidir.
Hayırlı günler dilerim