Konuya girmeden önce bu konu kendini şubat ayında imha edecektir bunu belirtmek istiyorum o yüzden CTRL + S ile kaydedebilirsiniz
-

Merhabalar,
İki senede öğrendiğim birçok şeyden birisi olan öne çıkma tekniğini sizlerle paylaşacağım. Tekniği bilen spamcılar vardır elbet ama ben cömert ve paraya karşı zaafı olmayan bir insan olduğum için bu tekniği sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle videolar uzun ömürlü olmuyorsa ihtardan ötürü vesaire, kategori ile ilgili telifsiz videolar oluşturabilirsiniz. Daha sonra kısa ömürlü hit toplayan videolarla 1 2 haftada kategoriye göre (bende 70k abone katkısı olmuştu) videoya uyarıcı bildiriler koyarak tatminkar derecede abone kazanabilirsiniz o video yayında olduğu süre boyunca.

Bize Gerekenler :

Geride yüklenmiş 150 adet kadar video (değişiklik gösteriyor).
Bu videolar kategori ile alakalı başlıklarda ve içeriklerde olmalı.

Daha sonra ise pusuda bekleyip hit olan ve yeni olan bir dizi bölümünü veya fragmanı bu konu kategoriye kalmış mümkün olduğu kadar herkesten önce ve erken yüklemeniz yeterli olacak. Göreceksiniz o video 2 haftada aklınızdakinden bile daha çok etkileşim alacak. Ancak sakın o video patlamışken yeni video atmayın o video söner. 1 2 hafta sonra da (ömre göre) videoyu silerek içerik yüklemeye devam edebilirsiniz.
Kanıtım:

Konumu okuduğunuz için teşekkürler.

İyi Çalışmalar Dilerim Herkese ve büyük harf takıntısı olan kişilere

@demirel;
@KingCoder;