Bende film sitemde anlık bir artış yaşamıştım geçen aylarda
Bu arada hala satıyorsanız aklınızdaki fiyatı pm alabilirim
Herhangi bir işlem yaptınız mı hocam artıştan önce ? Aklımda bir fiyat yok, sizin teklifiniz varsa değerlendirebiliriz.
şuraya benim siteyide eklesemmi :d
Simdi herkez keramet r10 da diyip imzasina sitesini ekler
Taktiği paylaşmasa mıydım hocam
Ne kadar güzel bir haber aizin icin mutlu oldum hocam inşallah daha cok gelir
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benim için ne düşünürseniz inşallah size de nasip eder Allah
Yarın bir gün spam linkler, mümkünse haclinkler ile siteniz uçuşa geçirilir merak etmeyin. Bir süre hitiniz patlar sonra siteniz. Welcome is r10. Burası kurtlar sofrası hocam. Ben bir ara sitemi satmak istemiştim. Adam neredeyse benzer domain ve benim içeriğim ile site açmıştı. Ama ilahi adalet. Sitesi ceza yedi sanırım 2. sayfadan bir türlü ilk sayfaya çıkamadı. Sonra kapattı gitti.
hocam bu zamana kadar hiçbir çalışma vs yapılmadı. Önerir misiniz böyle bir şey acaba. Hak elbet bir gün tecelli eder hocam ondan hiç şüpheniz olmasın
ne şekilde koydunuz r10 a hocam direk linkimi koydunuz ki?
evet hocam imzamda da mevcut
Bu aralar dalgalanma oluyormuş sizde ondan etkilenmiş olabilirsiniz
Benim de bir film sitem var. Hatta içerik olarak sizin sitenizle aynı. Henüz bir aylık site. Geçen haftaya kadar günlük 20-30 hit alırken Cuma gününden itibaren günlük 200+ hite ulaştı. Bende sebebini anlayamadım. O günden beri hergün artışta. Film sitelerinde bir patlama mı var acep?
Dediğiniz gibiyse nasibimizi aldık o zaman çok şükür hocam