SATILDI.
Kullanılan script aykut hocanın 2. scriptirdir arayüzü özel olarak editlenmiştir.

Özellikle adworsten gelen kişilerle siparişleri alıyorum panel kısmında ise 65 üyesi vardır sitenin.
tek yapmanız gereken adwors reklamı vermek ve gelen siparişleri kendiniz göndereceksiniz tedarikçiden siteyi vereceğim kişiye tedarikçileri de söyleyeceğim.

Açık Artırma Başlangıç fiyatı 1TL
Minimum Artırma 30TL
Bitiş son teklif + 48 saat Sonra

Hemen Al fiyatı 1000 (teklif verebilirsiniz)
Sitenin aylık getirisi: 100 - 1000 TL
Sitenin açılış tarihi: 4 Ay Civarı
Kategori, sitenin içeriği nedir: SMM
Günlük hit sayısı: 5-10 (adworse bağlı)
Ziyaretçi kaynağı: ( adwors diğer sosyal medya platformaları reklamı )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 - 5 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hem smm panel hemde sadece satış olan tasarım
Hosting dahil midir: hayır taşımaya yardım edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Tavsiyem adwors ile reklam vermenizdir.
Adwors reklamı verince canlı destek çevirim içi olmalı gelen ziyeretçiler konuşmak istiyor çünkü.
Benim başka panelim var zaten bilen arkadaşlar biliyor diğer panelimi bununla ilgilenemiyorum.
Panelde 65 Adet üye vardır.

iframe şeklinde ödeme sistemini eklenmiştir siteye ve genel olarak üyeliksiz sipariş alıyorum ki buda çok kazandırıyor. Ayrıca bir çok kişi Eft de yapmaktadır. Eftyi 3-4 ayrı banka hesabına aldığım için hesaplar biraz karışıktır onun görüntüsünü atmadım.
Ödemeleri bir kısmı ise whatsapp üzerinden shopier linki oluşuruyorum müşteriye öyle ödeme yapıyor özel siparişler için.