Ben de monster almayı düşünüyordum ama tulpar ve abralarda benzeri kronik hata bildirimlerine çok fazla denk geldim. Sorununuzun kalıcı çözümünü bulursanız bu mesajımı alıntılar mısınız? Teşekkürler.
Hocam driver problemi var update yapınca nvdia control merkezini devre dışı bırakıp update den kendi seçtigi driveri kuruyor bunu yapınca nvdia yönetim merkezlerinin hiçbiri çalışmıyor ve çözüm olarak nvidia sitesindne güncel sürümü siz indirincede windows sürümünüz uyumlu değil diyor teknik birime ilettik bakalım.
Bende abra a5 v13 4 1 var 90 fps den aşşağıya düşmüyor hocam
keşke 1060 yerine 1050 ti lı alsaydın ben gayet memnunum
ek ssdyi monsterdan almadım black fridayda itopyadan almıştım 480 gb ssd 300 TL ye
hangi oyunda , grafik modu ne(düşük,normal ultra vs) bunları belirtir misin hocam 90 fps için bunun yanında 1060 ın 1050ti den daha yüksek performans vereceğini düşünerek almıştık.
sizden rica etsem windows arama kısmına winver yazıp ss iletir misiniz
Problem tamamen driverlerde nvidia sitesinde GTX1060 için notebook serisi sürücüyü kabul etmeyip desktop sürümünü kabul ediyor ve +20-30 luk bir fps sagladı ancak yinede tam performans sagladıgını düşünmüyorum kendileride dile getirdi çok güncel değil sürücülerimiz diye güncel değilse ben netten de indirirdim onları ne diye usb koyuyorsun o halde.