senzero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun için program yapıldı hocam

forumda olması lazımdı
sağolun

GencScout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir insan neden sınırsız gmail açar. Yani Gmail hesabı neden lazım Bu kadar gmail hesabı ile neler yapabiliriz?
her türlü lazım olabilir eski tarihte kaldığı zaman patlamıycağına emin olduğum zaman satışlarını yapabilirim, veya youtube için kullanabilirim.

Zapotec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam blackhatforum'da bir yöntem görmüştüm. Dilerseniz deneyebilirsiniz. Cep telefonunuzun internetinden bir hesap açıyorsunuz. Sonrasında telefonu bir kere uçak moduna alıp tekrar açtığınızda ip'niz değişiyor. Bu şekilde yenisini de alabiliyorsunuz. Emin değilim bir deneyin isterseniz.
onu bende görmüştüm ama yararlı olmaz diye denemedim hiç şuan bir yöntem buldum bakalım onu deniyorum 20 hesaba kadar açtım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yandexden açabilirsin.
teşekkürler

cennetfm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum geçen gün baya araştırdım bi taktik bulamadım. Taktiği bilen birinden yardım istedim taktik karşılığında 500 tl istedi
hocam eher bulursam sizlere ücretsiz şekilde paylaşırım bakalım bi taktik buldum 20 hesaba kadar açtım 2 3 gün onaya düşmezlerse ondan sonrada düşceklerini sanmıyorum k.adınızı kayıt ettim iletişime geçicem sizinle