kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu devirde o parayı gönderecek cesareti nereden buldunuz merak ettim. İnternette bir şey alıp satmaya kalksan her 3 kişiden birisi *********** çıkıyor.

Ayrıca farklı banka hesaplarına parça parça ödeme yapmışsınız. Siz o parayı unutun. Aranızda bir anlaşma yok adam ben işi teslim ettim zaten diyebilir. Etmediğini nasıl ispatlıyacaksınız ? Ortada bir iş tanımı varmı ? Kanıt yerine geçecek bir iş tanımı gerekiyor. Sözleşmeniz yok. Ödeme yaptığınız kişilerin sizin olayla alakası bile olmayabilir.Adam arkadaşının akrabasının üstüne almış olabilir. Kanıt olmaması bir yana para ödediğiniz kişilerde farklı kişiler.İş hepden karışır.

Bu işten sıyrılmanız için o kişinin eşi,annesi,babası,arkadaşları,komşusu vs ulaşıp bu durumu onlara anlatmanız. Belki paranın bir kısmını kurtarırsın muhtemelen sen yolladıkça parayı yemiştir.
Dolandırıcıların tek zayıf noktaları budur. Devletten korkmuyorlar çünkü bizim milletimiz kanıt olmadan saçma sapan şekilde dolandırılmayı başarıyor ve mahkemede %100 netlik olmadan lafla iş yapmaz.
Para farklı kişilere gönderilmedi. Kendisine ait üç farklı banka hesabına gönderildi hepsi aynı şahıs. Whatsapp ve telefon mesajları mevcut.