Galiyev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'de yükselip batmak bir saniye herhangi bir sebep ile uygulamanız ve hesabınız her an kapatılabilir verdiğiniz tüm emekler boşa gidebilir. Para kazanmadan tecrübe kazanılmıyor başarısızlık sonrası devam edip etmemek sizin elinizde başarısız uygulamalardan sonra bırakıp pes edenler de var devam edip sürekli deneyenlerde Adwords harcaması için mutlaka paranız olmalı en iyi oyunu yapsanız dahi kullanıcıya yani kitleye ulaşmadan hiçbir anlamı yok. Türkiye sektörü ile ilgili bir uygulama düşünmeyin (Eğer amacınız para kazanmak ise ) Bol boş araştırın uygulamanızda en iyisi olmak için bunu yaptığınızda başarı gelecektir. Hiçbir zaman tamamen biliyorum her şeyi demeyin...
En azından başlangıçta hata payını minmize etmek istedim. Ama deneme yanılma ile tecrübe etmem gerekecek sanırım. Ne yazık ki ÖSYM sınav sistemleri ile ilintili bir uygulama olacağı için TR olacak. Ufak ufak reklamlarla bir yere getirmeye çalışacağım artık. Geri dönüş yok İçerik kısmı bitmek üzere. Uzunca bir zaman ve 3-4k arası bir gidere sebep oldu. Denemekten başka çarem yok. Çöp olacak yoksa
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Farklı ve doğru bakış açısıyla bakmamı sağladınız. Sağolun

ACKGZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
45 tane uygulamam günlük 1k amerikan hitim var ama 10 lira kazanıyorum reklam yerleşimi çok çok önemli.
Uygulamalarınız, forumda lisansı 100-200 liraya satılan uygulamalardan mı, yoksa özgün mü? Çünkü bu da kafama takıldı. Bahsettiğim uygulamalardan kasıp yurtdııışı için bir gelir söz konusu olabilir mi merak ettim açıkcası ?