Uzay bilgim çok şükür iyidir, 15 yıldır uzayla ilgili bir çok makale okur belgesellerini izlerim. Kara deliği de solucan deliğini de normal deliği de çeşit çeşit iyi bilirim.
Hala daha benim doğrularım diye ısrar ediyorsun. Konuyu açan kişi de illiklerine kadar yediği küfürden canı yandığı için, acısını hafifletmek adına buraya konuyu açmış kendine sizin gibi yandaşlar aramış ve sizin gibi aynı düşüncelere sahip birkaç kişi bulmuş.
Özetle espiri yapacağım diye birilerini aşağılamak, küçümsemek, saygınlığını zedelemek sizin mizah anlayışınızsa ailenizin veremediği edepi ben burada vermekle uğraşmayacağım.
Bir daha da muhatap olmamaya çalışırsak memnun olurum. Ayrı ahlaki ve edebi dünyalarının insanlarıyız.
yediğim küfürden canım yansa aynı şekilde karşılık veririm, kimse de bir şey diyemez hiçbir şekilde. herhangi bir vatandaş yapsa bunu engeli basar geçerim, ama bu insanlar bir kaç milyonu görünce popoları (sizin zihniyetinizle kara delikleri) havaya kalktığı için gıcık oluyorum ve cezalarını çekmesini istiyorum.
bir kaç avukata danışacağım p.tesi günü. ona göre bir yol izleyeceğim.
yalnız şöyle bir durum var. 1. ben o photoshoplu resmi haber sitesinden aldım. 2'ncisi de o fotoğrafı kadın sosyal medya hesabından herkese açık olarak paylaşmış (ben görmedim)