Merhabalar,

Bazen sinir krizi geçirmeme neden olan internet ağım bu aralar canımı sıkmaya başladı. Yani hangi devr-i alemdeyiz ve hangi teknolojik aletler kullanıyoruz bilemiyorum sanki, her ay 75 TL ödüyor ve karşılığında 1 Mbps hız alıyorsan buna nasıl sitem etmezsin ?

Öncelikle yaşadığım sorunu anlatmak daha sonra da rekor denilebilecek hızımı paylaşacağım

2 Yıldır Süperonline kullanıcısıyım, ilk 100GB AKK 8 Mbps 75 TL ödüyorum, Ocak ayı itibari ile AKK'nın kalkması ile benim internet bu hale geldi, bunu ne kadar müşteri temsilcisine aktarmama rağmen bir türlü olumlu sonuca varamadım. Haklarını yememek lazım aradığım zaman ilgileniyorlar, ekip yolluyorlar ama benim hızım değişmiyor. 4-5 cihaz bağlandığı zaman ızdırap yaşatıyor resmen..

Alt yapı ihalesi Türk telekom da olduğu için öncelikle alt yapı denetme için ekip yönlendirdiler, gelen ekip ben evde yokken sözde bakmış iç tesisatta sorun olduğunu belirtmiş. Müşteri temsilcisini arayarak ''İç tesisatımda bir sorun yok, tekrar bir ekip gönderin kontrol etsinler'' dememden sonra 24 saat geçmeden ilgili bir arkadaş geldi. Ana kofrayı kontrol etti sorun yok, daha sonra iç tesisatı kontrol etti sorun yok, Bilgisayarımda bulunan ekran görüntüsü almıştım hızların onları gördü ve kendisi de analiz yaptı onda 3-5 arası gidip geliyordu. Sorun olmadığını söyledi, durumu izah etmeye çalışıyorum diyorum ki Watsapp görüntülü konuşmada sorun yaşıyoruz, internet sayfalarında sorun yaşıyoruz, Film izleyemiyoruz sürekli donuyor, 4-5 cihaz bağlandığında ise bu preblem çoğalıyor v.s

Neyse sorun bulunmuyor dilerseniz müşteri temsilcileri ile görüşün yeni bir port versinler v.s diyerek gitti.

Müşteri temsilcisini arıyorum sistemlerimizde şuan sorun var ilerleyen saatlerde arayın diyorlar. Ben bıktım arkadaş ya, parayı sokakta bulmuyorum her ay düzenli ödeme yapıyorum ve yapmış olduğum ödemenin hizmeti bu olmamalı, 1 Mbps nedir allah aşkına ? Farklı gün ve saatlerde aldığım ekran görüntüleri