gristh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim olayı anladıysan "kara delik" kelimesinin ahlak dışı bir şekilde kullanılmadığını da anlaman gerekir. ayrıca hiçbir şey sana benim ahlakımı yargılama hakkını vermez. mizah anlayışım da yerindedir ahlak anlayışım da. anlamadıysan "yanlış anlamışım." der çekilirsin kenara. tükürdüğünü yalamamak için oraya buraya saldırmana gerek yok. kimseye dokunulmuyor anasını satayım. olayı yanlış anlamışsın diye aydınlatayım dedim. yanlış yapmışım. senin gibi baktığını göremeyen, okuduğunu anlamayan, bir fikri sadece inat etmek için savunanlarla iletişime hiç geçmemek gerekiyor.

ha ayrıca "Arkadaş olayı anladık ta..." değil "Arkadaş olayı anladık da..." şeklinde olmalı.
Tükürdüğünü yalamak nedir ya? Orada anladığım fotoğrafı ve paylaşımı anladım. Senin zekana ve ahlaki görüşüne göre durumu anladım değil! Okuduğunu anla!

Ulan madem ki yapılanda yanlış birşey yok aynı şekilde aynı fotoğrafı facete paylaşın linki atın buraya. Paylaşamıyorsan delikanlıyım diye dolaşmayın bu forumlarda. Tükürdüğünü kim yalıyormuş görsün herkes.

Yapamıyorsan muhatap olma, senden gelecek tek alıntı bildirimi bu şekilde paylaşım linki olsun!