Arkadaş olayı anladık ta, sizin mizah anlayışınızla benim mizah ve ahlak anlayışım çok farklı demek.
Kişilik haklarına saldırı yapıp bir kadının olduğu fotoğrafı kara delik diye paylaşırsanız başınıza ne gelirse gelsin benim gibiler az bile der.
Benim tanıdığım birisi olsa çoktan dava edip burnundan fitil fitil getirirdim o paylaşan kişinin kara deliğine de sokardım o davadan çıkan sonucu.
kardeşim olayı anladıysan "kara delik" kelimesinin ahlak dışı bir şekilde kullanılmadığını da anlaman gerekir. ayrıca hiçbir şey sana benim ahlakımı yargılama hakkını vermez. mizah anlayışım da yerindedir ahlak anlayışım da. anlamadıysan "yanlış anlamışım." der çekilirsin kenara. tükürdüğünü yalamamak için oraya buraya saldırmana gerek yok. kimseye dokunulmuyor anasını satayım. olayı yanlış anlamışsın diye aydınlatayım dedim. yanlış yapmışım. senin gibi baktığını göremeyen, okuduğunu anlamayan, bir fikri sadece inat etmek için savunanlarla iletişime hiç geçmemek gerekiyor.
ha ayrıca "Arkadaş olayı anladık ta..." değil "Arkadaş olayı anladık da..." şeklinde olmalı.