F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin kafa oraya çekmiş kara delik meselesini. İnsanın fikri neyse zikri de o oluyor sanırım.
Şimdi bişey diyeceğim de senin gibi ahlaksızlarla alaycılarla pek uğraşılmaz. Ne ar ne namus bilmeden saldırıp mizah yaptık diye sağda solda böyle savunursunuz kendinizi.

Senin fikir zikir dediğin şey zekan varsa, kadınları tanıyorsan ne kadar ahlaksızca ve şerefsizce olduğunu bilirsin de, ergenlerle bu konular konuşulunca böyle oluyor.

Eğer kullandığınız cümleler fikir zikir olayına giriyorsa hukuken o sorumluluk o cümleyi kullanan kişiye ait çeken kişiye değil!

Eğer kullandığınız kelimenin anlamını bilmiyorsanız kullanmayın!

gristh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"kara delik" diye kadına demiyor hocam arkadaş. fotoğraftaki oynama hatalı olunca fotoğraf yamuk yumuk oluyor ve karmaşıklaşıyor ya hani o yüzden kara deliğe benziyor. benim anladığım bu.
Arkadaş olayı anladık ta, sizin mizah anlayışınızla benim mizah ve ahlak anlayışım çok farklı demek.

Kişilik haklarına saldırı yapıp bir kadının olduğu fotoğrafı kara delik diye paylaşırsanız başınıza ne gelirse gelsin benim gibiler az bile der.

Benim tanıdığım birisi olsa çoktan dava edip burnundan fitil fitil getirirdim o paylaşan kişinin kara deliğine de sokardım o davadan çıkan sonucu.