fox tv gerçek vatansever diye bana çıkışan bir hemşire ablayı hatırlattı bu başlık ne garip şeyler var hayatta.İngiliz devletinin trde ki şubesi için bunu demişti. Ne garip işler.Sorsan seçim gecesi halk koyun gibi paylaşımlar yapar. İlber ortaylının dediği gibi "kasabalı cahiller". t24 bir ara pkknın ajansı gibiydi. Sosyal medyada her muhalif paylaşırdı. Eğer muhalifsen söylediğin her şey koşulsuz doğru oluyor. Adam kazandı diyen İsmail Küçükkaya ekşide ve twitter tayfada linç yemişti.Halbu ki karısını döven bir adam kadın hakları vicdanı kasarken tepki görmeliydi. Bu memlekette iktidarda muhalefette dev bir fanus içinde yaşıyor.Kimse başkasının mahallesine giremiyor. Türkiyede tarafsız basın olamaz. Bunu bu işin ucundan kıyısından birisi olarak söylüyorum. Alman vakıfları destek vermeden bu tip haberleri fonluyamazsınız
https://medyascope.tv/kunye/ açık toplum vakfı ve diğer vakıfların amacı özgür haber değildir

mesela yeni medya dediklerinin normal tv den farkı yok. Bir televizyonun haber yayınlaması kadar aptal bir şey olamaz. Çünkü alacağın reklam yayın maliyetini karşılamıyor. İktidar gücünü basından alıyorda muhalefet boş mu duruyor. Saçma haberleri yayıp teyit.org bu yanlış deyince "sizde mi satın alındınız" diyerek günlük dozda muhalefetini yapıp uzun dönemde ki başarısızlıklarını iktidara bağlama hastalıkları var. Muhalefetten İsmail saymaz ve İktidardan yıldıray oğur kendi mahallerini gayet iyi sentezleyen müthiş bir öz eleştiri getiren adamlardır. https://www.karar.com/yazarlar/yildi...ine-giris-8136 mesela Türkiyede Adalet yok diye bağıran kitlenin iki yüzlülüğünü hem kendi mahallesine hemde başkalarının mahallesine dokundurmuştur.Ama adamın youtube videosu var.bilmem ne muhalif bunu mors ediyormuş.Altına yorumlar gırla.Ama yukarda ki yazıyı okuyan kimsenin derdinin adalet olmadığını açıklıyor.Eee her gün bilmem kim ne güzel konuştu diye emekli muhalif dayı bu adamın yazısını okuma gereği bile duymadı.Sonra kendi fanusunda güzel güzel yaşadı .İsmail saymazda aynı şekilde bir çok güzel yazısı vardı.Hürriyetten kovulduğunda üzülmüştüm. Gayet makul eleştiri yapan bir adamdı. Bu adamda 5 sene önce kafa ulusal tv halt tv kafasında "ne laf koydu" be diye paylaşılıyordu.Uğur Mumcu gibi bedel ödeyecek adam yok Kısaca.Sınav tarihi bildirimi.Zam bildirimi ve yeni kanunlar bir çok sitede var zaten. Bana göre haber takip edip 3.sayfa haberlerini okuyan "memleket bozuldu " diyenler.spor haberlerini 3 saat izleyip okuyup zaman ayırıp "xx şampiyon yy kümeye " diyenler boş beleş adamlardır.Lafım r10dan dışarı.Bizim ülke kadar siyasete bulaşmış başka bir memleket yoktur. Her zaman söylüyorum.Bu memleket tam anlamıyla demokrasiye geçmeden ve ekonomisi liberalleşmeden .Belediyeleri kendi alanından topladığı vergiyle geçinmeden. Bilmem nerenin köylüsü gelip belediyede 2800 maaş alıp üniversite mezunu 1900 maaşa tamah ederse.Z nesli dedikleri 2000lerin memur olmak için can attıkları araştırma yayınlandı. Memlekette girişimciliği öldürürseniz bu tip siyasi rantlara hazırlıklık olun.Bu sağ olmuş bu parti olmuş şu parti olmuş farketmez.Ezilen senle beniz arkadaşım. Şu videoyu atayımda millet bilinçlenir herhalde.

https://www.youtube.com/watch?v=iVPB_JeW-xA