Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber7 linki ahmet anapalıya ait bir yazı kaynakcası yok. Ahmet anapalının kim olduğunu ufak bir google aramasıyla bulabilirsiniz. Ben varsayımlar kaynaksız yazılar değil kaynak istiyorum sizden büyük bir laf ettiniz çünkü.

Otorite arıyorsak

https://www.youtube.com/watch?v=v3zHtNJ58fQ

İlber ortaylı başarıdır diyor ? Araştırınca ilber ortaylıyı medya pohpohluyor kabul edelim ki kendisinin yazdığı kitaplar 30 yıl önceye dayanır Ahmet anapalı 3 yıl önce başlamış kitap yazmaya ve kitaplarının adına gerçekten bakmalısınız tarafsız olmayışı aşikar belli kendinin

İşte bu yüzden onun bunun yazısını değil kaynağı istiyorum sizden, cumhuriyet kurulurken ne toprağı kaybedilmiş kanıtı delili nedir kaynak verin diyorum verebiliyorsanız buyrun ?

Yahu kerkük musul demişsinizde Atatürk idealleri onunda ötesinde büyük bir Türk devletini kapsıyordu bunuda bilmelisiniz, fakat konuyu saptırmayalım olabilir belkide gazi paşa lozandan memnun değildi daha fazlasını istiyordu konu bu değil.

Cumhuriyet kurulurken toprak kaybedildi dediniz, buna dair kanıt istiyorum halaa.

Siz tutup onu getirirsin başkası tutup Kadir mısıroğlunu getirir diğeri cumhuriyetten yazı diğeri başka türlü başka gider bu....

Diyorum ya bildiğinizi okuyorsunuz veya okuyacaksınız da.

Lozan Antlaşmasının Maddeleri gayet net ve açık.Okuyan birisi kendi düşüncelerine ve bilgisi nazarında değerlendirebilir daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.

Uzadıkça uzuyor sen kendi fikrini beyan eden birilerini elbet bulacaksın ve paylaşacaksın , ben mümkün mertebe olaya bağımsız yaklaşma taraftarıyım.

Her iki link paylaşımımda dikkatini çekti ise biri senin tarafını tutup başarıdır denmek istenmiş lakin diğeride hezimet.

Merak edenler açıp maddeleri okuyup değerlendirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi