anladim hocam, ama dedigim gibi kahve satin aldiktan sonra bir kisimdaki veriler degisti. Ben bununla ilgili oldugunu düsünüyorum. Ayrica bahsettigim kisi karta yazabilmis. Ne kadar güvenliklidir bilmiyorum ama ben verileri okudugumda 256 byte lik verinin bir kismini aliyorum diger kisimlari 00000.. O verilerin gösterilmemesi pek mantikli degil bence bos veriler. Cünkü kartta sadece uid ve iki makine icin bakiye var diye düsünüyorum. Bu verileri bos bir karta yazip deneyecegim.. UID yi belki degistiremem ama en azindan kahve makinesinin bakiyesini yazabilirsem onu kullanabilirim. Cünkü o makinenin ID kontrol ettigini düsünmüyorum.
Kart içerisindeki bakiye verisi olduğunu düşündüğünüz kısım eğer gerçekten bakiyeyi temsil ediyorsa bakiye verisi sifrelenmemistir. Bildiğim kadarıyla veriler şifreli oldugu icin UID ve açık veriler dışındaki tüm verileri 0 olarak görürsünüz. Eğer siz kartı okurken decrypt yaparsanız yani sifreleme algoritması ile okursanız 0 olan verilerin aslında başka veri olduğunu göreceksiniz.