Merhaba arkadaşlar, organik olarak büyümesini istediğim bir instagram hesabı var. Bu hesabın organik olarak kitle endeksli olarak büyümesini istiyorum. Maddeler halinde önemli gördüğüm noktaları belirticem. Hesaptaki postları sayfanın belirli tasarım kalıbıyla hazırlıyorum orjinal olmasına dikkat ediyorum. Sayfa açtığım blog sitemle bağlantılı olarak ilerleyecek. Blogta paylaştığım gönderileri postluyorum onun haricinde küçük sektörle alakalı çalışmalar paylaşıyorum.
İlk etapta bir aylık düşünüyorum memnun kalınması halinde devam edilebilir.
Not : bunu yapabilmenin başka yolları varsa, kendim yapabileceğim bütçeme uygun o yöntemlerine önerebilirsiniz.
Bütçe : Aylık olarak 40-50tl ilk adımda.
Hesap sektörü : Film ve dizi incelemeleri
Şuanki takipçi sayısı : 70
Daha önce böyle bir işlem yaptırmadığım için ilk aylık olarak deneme amaçlı düşünüyorum o yüzden fiyatı bu aralıkta hatta daha düşük verebilirseniz sevinirim.
İşlemi yapabilecek arkadaşlardan
* fiyat
* 1 Aylık süreçte tahmini aralıkta kaç takipçiye ulaşabileceğimiz
* Özellikle bu sektör olmasıyla birlikte bu alanda daha önce yaptıgı çalışmaların referansları
* keşfete düşürüyor mu vs gibi yapacağı işlemler hakkında açıklama
Ve varsa sizlerinde gerekli gördüğü bilgileri pm olarak alabilirsem bir değerlendirme yapmak istiyorum. Şimdiden ilgilenen açıklamak için emek sarfeden herkese çok teşekkür ederim.