Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hitli siteleriniz alınır. Adsense üzerinden banı olmayan site veyahut site+pinli adsense şeklinde siteleriniz alınır.
Alınacak Site Özellikleri!
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):
Sitenin aylık getirisi: Farketmez.
Sitenin açılış tarihi: 5-7 Aydan büyük olması gerekiyor.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Forum-New kayıtlı siteler- Film siteleri hariç hepsi.
Günlük hit sayısı: Minimum 500-1000 olması kaydıyla yukarı doğru gitmeli hiti.
Ziyaretçi kaynağı: %90 Organik Olmalı.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Farketmez
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Dahil Olmalı
Hosting dahil midir: Farketmez
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Evet arkadaşlar yukarıdaki gibi minimum günlük hiti 500-1000 den başlayan adsense koşullarına uygun adsenseli veyahut adsense hesabı(pinli)+ site şeklinde alımlar yapılacaktır. Bir yerlerden bedavaya tema bulup sonra teması bile şu kadar domain bu kadar diyecek olan saygıdeğer arkadaşlar mesaj atmasın. Sitenin piyasa değeri neyse ondan alım yapacağız. Projelik veya gelecek vaat eden bir şey beklemiyorum. Bekleyen arkadaşlarım varsa onlar ilgilensin. Sitelerin hitleri stabil sabit olmalı yani uzun süreli en az 500 hit getirmesi gereklidir. Satmak isteyen değerli arkadaşlarım konunun altına mesaj atabilirler. Şimdiden Teşekkürler Hepinize...
Hocam şu satış konumu incelediniz mi şuanda site satış bölümünde bu isimde site yok com uzantısı domain 50 bin tl istedilert telefonda görüştüm org bende ihtiyaçtan satıyorum
https://www.r10.net/site-satisi/1974...i-satilik.html size uygunsa konu altından PM isteyiniz değilse kalsın
5 10 20 siteyle uğraşıpğ yatırım yapana kadar jenerik orjinal bir isimle uğraşın ömür boyu kazanın