Öncelikle o HDD' yi başka sisteme 2.ci HDD olarak takıp işlem yapın. Kendi HDD' den hem veri kurtarma hemde yedekleme riskli bir iştir. İzmir' de olsanız buyrun gelin yardımcı olayım diyeceğim ama değilsiniz mağlesef.
geri getirme programi al lisansli hocam.geri getirir o sekilde.
D surucune hicbir sey yazma. Recuva programini indir ve kurtarilacak dosyalarin yeri C olsun D degil. Surucunu komple kurtarirsin gecmis olsun.
verilerin önemine göre çok çok önemliyse veri kurtarma hizmetlerini almanızı öneririm tamamını geri getireceklerdir.
Ama orta düzeyde önemliyse kendi çabanızla programlarla kurtarabilirsiniz. Çok fazla veri yazmamaya özen gösterin
başka bilgisayara 2. hdd olarak tanıtırsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz.
recovery my files programını dene eski sürümünü bulmaya çalış taradığın alanı da filtrele mesela hangi dosyalar lazımsa o uzantıları seç başka bir şekilde kurtarma yöntemi yok son olarak bu program ile sadece sürücü içindeki dosyaları kurtarabilirsin shift delete ile yapılan silmelerde dosyalar kurtarılmaz ayrıca masaüstünde olan dosyalar kurtarılmaz.Bu işlem uzun süreceğinden ( disk boyutuna göre değişebilir )
R-Studio öneririm ama her önüne gelen programla tarayıp veri kurtarıcam diye ugraşma tarama yaptıkça veri kaybı yaşarsın.
Chrome'dan yer imlerim silindi. Belki 10 adet programla denedim hiçbiri sonuç vermedi. Daha öncesinde "Önceki Sürümleri Geri Yükle" ile hallolmuştu...
Çok önemli veriler mevcutsa diski söküp "veri kurtarma hizmeti" almanızı tavsiye ederim.
Recuva silinen dosyaların %85'ini geri getiriyor. Benimde başıma geldi linux kurarken yanlış diski formatladım. Üzerine hiçbirşey yazmadan c sürücüsünde çalıştırdım. 600 GB veriden 500 gb geri çıktı. Harici diske kaydettim hepsini.
Diski söküp başka bir bilgisayara taktıktan sonra
Recuva indirip taratırsanız kurtarma ihtimali çok yüksek ancak aynı bilgisayarda bu oran çok düşük. Diski farklı bir bilgisayara harici gibi takıp yapmanız gerekiyor.
üzerine veri yazılmadı ise recuva ve partition magic gibi programlar ile geri getirilebilir . revuca ücretsiz sanırım değişmedi ise
Ücretsiz tam sürümleri var.
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Lisanslı program alıp dosyaları kurtardım.