İki gündür gecenin körü demeden sağolsunlar destek oldular bana 75 gb verimi drive hesabıma upload etmem için 3 saatlik vds sağladılar üstüne iki adet sitemi eksiksiz taşıdılar üstelik vds veya taşıma ücreti için para almadılar. Ancak sabah script uyumsuzluğu yüzünden iade talep etmek durumunda kaldım kendilerine isterlerse vds ücreti kesebiliceklerini söyledim ancak kesinti yapmadan iademi yaptılar. Açıkçası bu kadar mütevazi ve müşterisine destek olmayı benimsemiş bir firmaya rastlamadım. Hizmetleri gayet iyi ve hızlı. Hosting için firma arayışına düşerseniz hiç düşünmeden
@kalemsilgi; den kendilerine ulaşabilirsiniz. Tekrardan desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Scriptim için cloud hosting arayışına devam ediyorum. Scriptin uyumlulugunu test etmek için bana deneme amaçlı hosting hesabı açacak köklü firmalar varsa denemek isterim.
Her firmanın da böyle mütevazi ve desteğine bağlı olmasını diliyorum.
Esenlikler dilerim iyi çalışmalar herkese.
Merhaba,
Bizleri değerlendirdiğiniz için teşekkürler.
Müşterilerimize karşı sürekli yardımsever olmaya çalışıyoruz ve bunu başardığımızada inanıyoruz
R10 Platformunda bizleri tavsiye eden ve bizlerden bahseden kişilere teşekkür ederiz
Umarız ki R10 platformu üzerinden herkese kaliteli ve ilgili hizmet sunabiliriz
Farklı projelerde sizinle tekrar çalışmak isteriz
Saygılarımızla Atahosting.net