Öncelikle herkese merhabalar. Aklımda bir android uygulama planı var. Fakat şu ana kadar sadece web işleri ile ilgilendim. Bu konuda ne bilgim nede deneyimim var. Bir süredir araştırma yapıyorum. Cevabını bulamadığım soruları buradan sorayım dedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
1) Uygulamayı yaptık yükledik ve olay bitti mi? Seo, içerik vs. gibi süreklilik gerektiren uğraşları var mıdır?
2)Uygulamanın özgün olup olmaması eksi yönde bir değer sağlar mı?
3) GELİR? Ucu açık bir soru biliyorum. Eğitim ve test konulu olacak uygulama. Tahminlerinizi söyleseniz de olur, aklımda bir şeyler oluşması için.
(1k indirilmiş bir uygulama günde 3-4 lira kazandırır diye duydum. Doğruluk payı nedir?)
4) VERGİ. Belli bir gelirden sonra evet, şirket kurmak ve vergi ödemek gerekli. Bunu biliyorum. Fakat ayda 200-300 kazandık ve vergi ödemedik diye maliye ile papaz olur muyuz?
5)Son olarak sektöre yeni girecek olanlara ne öneririsiniz. Muhtemel hatalar nedir mesela. İlk günden bizde düşmeyelim